USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

День молоді в Луцьку пропонують провести на проспекті Молоді

3 Червня 2020 23:07
Кураторка Міського молодіжного центру у Департаменті сім’ї, молоді та спорту Луцькради Ірина Полєтуха пропонує провести цьогорічний День молоді на проспекті Молоді, а не на Театральному майдані чи у Центральному парку імені Лесі Українки, як це відбувалось щорічно.

Про це вона розповіла на власній сторінці у фейсбуці, передає Перший.

«Це молодий проспект, реально молодий на мапі міста, та ще й з такою назвою. Свою теперішню проспект отримав у 90-х роках. Прикольно ж! Я і значна частина моїх друзів теж отримали свої імена в тих роках. Прекрасні геолокаційні координати, бо «бере початок від перехрестя з просп. Відродження, прямує на північний захід й закінчується площею Героїв Майдану на перехресті з просп. Соборності» (з Вікі). Зверніть увагу на назви «Відродження», «Героїв Майдану», «Соборності». Усі ці концепти, як на мене, абсолютно відповідають духу української молоді і так гарно, що проспект Молоді знаходиться саме поруч з ними», – зазначає Ірина.

Однією з переваг, на її думку, є й розташований там клуб «ХХІ століття» та справжній літак ІЛ-18, де колись був кінотеатр для дітей «Космос». Поблизу нього Ірина пропонує розташувати оригінальну фотозону.

«Поруч з клубом – справжнісінький літак! Не знаю жодного активіста в місті, який би не мріяв хоча б раз провести там тренінг/захід для молоді. Колись там був оригінальний відеосалон, кінотеатр для дітей «Космос», який розташовувався всередині літака ІЛ-18. У 80-ті роки це був один з найбільш популярних закладів для сімейного відпочинку. До речі, довжина літака 36 м, вага 30 т, а в його салоні свого часу могло вміститись 122 особи.

Він також відомий як бар «Жанет» або парковка нині. Вже як зараз бачу перед очима фотозону до Дня молоді біля літака «Навіть SpaceX не вдалося з першого разу! У тебе все вийде!»

Серед цікавих заходів, які можна провести на проспекті Молоді, Ірина Полєтуха пропонує спортивні забіги, виступи танцюристів, театральні перформанси, квести та зарядки. Також, хочуть облаштувати оригінальні фотозони та алеї.

«Усе це можна зробити на проспекті Молоді для молоді, та ще й тут достатньо просторо, аби облаштувати безліч безпечно віддалених локацій, промалювати зонування зі збереженням безпечної дистанції людей», – підсумувала Ірина.

Колаж Зю Побережнюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 4 Червня 2020 00:40
Тільки там і проводити,а дороги перекривати для проведення спортивних заходів,в парку продавати напої,шашлик,а на стадіонах посадити дерева.Головне не так як раніше і не використовувати місця за призначенням,показати себе,змінити хоть щось(нагадити іншим.)Зарплату ж потрібно відробити,а голова для шапки і це все називається"сучасно".
Анонім Показати IP 4 Червня 2020 00:41
Пропоную провести цей день в Ірини,в дома,на хаті.
Луцький Охайний Хлоп до Анонім Показати IP 4 Червня 2020 12:46
Ахах Красава! Посміхнувся))
Анонім Показати IP 4 Червня 2020 07:01
Ідеально. Прямо під вікнами житлових багатоповерхівок, вам щиро будуть раді. І не забудьте рух транспорту перекрити
Лучанин Показати IP 4 Червня 2020 08:23
«Свою теперішню проспект отримав у 90-х роках. Прикольно ж! Я і значна частина моїх друзів теж отримали свої імена в тих роках» - неймовірні аргументи. А де Ви збираєтесь там проводити заходи? В дворах? На дитячому майданчику біля піцерії? Чи може біля літака? Таке відчуття, що у нас все робиться бо «прикольно ж»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus