USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хлопчик, який постраждав у ДТП на проспекті Молоді, – у реанімації

12 Червня 2019 16:24
13-річний лучанин, який постраждав внаслідок ДТП, що трапилася у Луцьку на проспекту Молоді учора, 11 червня, перебуває у одному із відділень інтенсивної терапії Волинської обласної дитячої лікарні.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив головний лікар Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Сергій Ляшенко.

Зі слів медика, у результаті аварії дитина отримала політравму (множинні травми), закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, переломи тазу та гематому селезінки.

«За станом на сьогодні хлопчик знаходиться на консервативному лікуванні, тому що у випадку якби протягом доби відбулося загострення клінічних проявів, дитину довелося би оперувати. Наразі стан пацієнта можна розцінювати як такий, що має помірну позитивну динаміку. Поки що хлопчик перебуває на лікуванні у відділення інтенсивної терапії №1», - розповідає Сергій Ляшенко.

Лікар зазначив, що поки робити якісь прогнози щодо подальшого лікування чи стану дитини – рано. Однак, зауважив, що медики сподіваються, що розрив селезінки капсулюється, а тому оперативного втручання вдасться уникнути.

«Важливо одне. Прогнози – позитивні», - резюмував Сергій Ляшенко.

Разом із тим завідувач центральної оперативної диспетчерської служби «103» Андрій Абрамов розповів Інформаційному агентству Волинські Новини про те, що 11-го червня унаслідок ДТП на проспекті Молоді постраждав хлопчик 2005 року народження. Його із попереднім діагнозом «струс головного мозку, забій правої скроневої ділянки, верхньої та нижньої щелепи, забій верхніх і нижніх кінцівок» каретою «швидкої» доставили до Волинської обласної дитячої лікарні.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждала дитина, трапилася учора, 11 червня, близько 13.30 на проспекті Молоді в Луцьку. Зі слів очевидців, на пішохідному переході, навпроти піцерії «Соло», маршрутка пропускала школяра, який переходив дорогу. В цей час з-за маршрутки виїхав легковик. Водій, вочевидь, не бачив дитину та не встиг загальмувати. Внаслідок удару дитину відкинуло на декілька метрів. Постраждалого забрали у лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus