USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

День Перемоги: Луцьк і лучани. ФОТО

9 Травня 2015 19:45
День Перемоги порадував лучан теплим сонцем і спокійним небом. Ті, хто не вирушив за місто насолоджуватися природою, попрямували в Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Городяни тішилися відпочинком разом з родинами, гуляли парковими алеями, каталися на атракціонах, їли морозиво і просто насолоджувалися життям.

О 16 годині в парку розпочався святковий концерт за участю творчих колективів міста з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

На грудях кожного другого лучанина – червона квітка маку. Чимало було й тих, хто вийшов гуляти в місто, одягнувши вишиванку. Дехто вирішив погуляти з домашніми улюбленцями, а хтось освіжався легким бризом фонтанів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
warwfr Показати IP 9 Травня 2015 22:45
а де фото хоч одного ветерана? га? собачка то добре, але якось, тойво, недоречні світлини...
111 до warwfr Показати IP 10 Травня 2015 09:12
Фото там де й ветерани, чи ви думаєте що дідусі й бабусі в 85+ років цілий день будуть гуляти по парку, щоб їх сфотографували. Тай на меморіалі справжніх ветеранів були одиниці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus