USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

День міста Луцьк зустріне з вишиванкою для піару помісної церкви в Україні

29 Липня 2008 16:57
Через місяць, 23-24 серпня, лучани святкуватимуть День міста та День Незалежності. Про заходи, заплановані для урочистого відзначення обох свят, під час прес-конференції 29 липня розповів міський голова Богдан Шиба. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Святкова програма буде різноманітною та насиченою. За словами луцького градоначальника, під час святкувань увага не акцентуватиметься на артистах і популярних людях, які виступатимуть. Головним буде показати свою любов до міста та України.
Зокрема організовуватимуться різноманітні акції. Серед них - «Українська вишиванка», яка вже проводилася минулого року. Також пан Шиба зазначив, що заходи носитимуть характер підтримки національної церкви та гарних українських ідей.
Довідково:
З нагоди 16-ї річниці Незалежності у Луцьку 24 серпня 2007 року вперше відбулася акція «Українська вишиванка». Лучани зібралися на Театральному майдані, щоб відсвяткувати свято нації в українських вишиванках. Із 13-ї до 14-ї години усіх мешканців міста у вишитих сорочках реєструвала комісія із волонтерів. За повідомленням інформаційно-аналітичного центру «Луцьк», одночасно на майдані зібралося 3086 осіб, за інформацією Луцької міської ради, 3327 осіб , які вишикувались у формі тризуба. Таким чином, акція зібрала разом найбільшу кількість людей в Україні у вишиванках, і цейфакт занесено до Книги рекордів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 29 Липня 2008 17:52
Для справжнього християнина так звана "національна церква" взагалі не є Церквою Божою. Скоріше зібранням єретиків, які земні цінності поставили вище за Божий Закон. Вишиванки... Вірність народним традиціям - нормальне явище, але релігію хіба мусово сюди приплітати?
Анонім Показати IP 20 Серпня 2008 09:30
Люблю ЛУцьк і Луцьк РУЛИТЬ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus