USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

День незалежності США святкуватиметься й у Луцьку

3 Липня 2008 21:31
У Луцьку 3 червня відкрили виставку, присвячену історії утворення і здобуття незалежності США, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Виставка діє у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки. Надали усі матеріали та провели консультацію з облаштування експозиції представники посольства США в Україні. Основою виставки є книжкові матеріали, серед яких представлено Декларацію незалежності, автор якої – один  із перших президентів США Томас Джефферсон.
Як розповіла керівник інформаційного центру «Вікно в Америку» Олена Гуж, метою створення експозиції стало ознайомлення користувачів бібліотеки з історією виникнення та проведення свята. Цікаво також, що під час виставки відбулася презентація документального фільму «Статуя Свободи», де розповідається, як з’явилася відома скульптурна композиція.
Присутніми на відкритті було близько 25 чоловік. Експозиція триватиме впродовж 2-3 тижнів.
Довідково:
4 липня 1776 року держава США утворилась із повсталих англійських колоній в Північній Америці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus