USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутат Луцькради проігнорувала проблеми громади заради підтримки у суді Вусенко

24 Березня 2017 12:57
Члени постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови просять голову Аллу Надточій прозвітуватися про виконану роботу.

Відповідно до регламенту роботи комісій, голова повинен звітуватися, за що і проголосували троє членів комісії під час засідання 24 березня.

Додамо, головою комісії є депутат від «Самопомочі» Алла Надточій. Здивувавшись такій пропозиції колег, вона запропонувала паралельно прозвітуватися і їм.

Власне, згадане засідання було доволі гарячим: сюди прийшли представники громадського об’єднання хворих на діабет зі своїм зверненням, також депутати розглядали питання звіту комбінату студентського та шкільного харчування.

Зауважимо, в розпалі обговорення голова комісії не надавала слово членам комісії, не ставила вчасно їх пропозиції на голосування, натомість активно користувалася головуванням і висловлювала свою думку, не надаючи слова іншим членам комісії.

Крім того, наприкінці, коли члени комісії мали розглядати питання «Різне», вона сказала, що розглядати його не будуть, бо «вона поспішає на суд». Як виявилося, справи громади вона полишила для того, аби захистити свою однопартійку, звільнену з посади секретаря. Адже на 12 годину в Луцькому міськрайонному суді має розглядатися справа за її позовом до Луцької міської ради та Григорія Пустовіта Про взнання нечинним рішення щодо дострокового припинення повноважень секретаря міськради Юлії Вусенко та щодо підписання рішення головуючим депутатом Григорієм Пустовітом.

ЧИТАТИ ЩЕ: ГОЛОВУЮЧИЙ ДЕПУТАТ МАЄ ПРАВО ПІДПИСУВАТИ РІШЕННЯ, – ВИЩИЙ АДМІНСУД
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 24 Березня 2017 15:07
запамятаємо це фамілійо до наступних виборів
яна Показати IP 24 Березня 2017 17:15
Тобто автор статті пропонує не з'являтися до суду,якщо викликають в якості свідка???
Анонім Показати IP 25 Березня 2017 09:48
Вона така сама навіжена як і Вусенко. В самопомочі всі такі. Зас**ють Волинь львівським сміттям і ще рота откривають! Треба їх як с*рливих котів мор**ю в те сміття!
axab Показати IP 28 Березня 2017 16:32
Чорнухинський район – лідер з реалізації проектів обласного конкурсу розвитку громад http://podii.com.ua/news/chornuhynskyy-rayon-lider-z-realizaciyi-proektiv-oblasnogo-konkursu-rozvytku-gromad

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus