USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Депутат Володимирської міськради Валерій Зінкевич склав повноваження

28 Квітня 2023 17:23
Депутат Володимирської міської ради Костянтин Зінкевич, якого помітили на відпочинку у Франції взимку, склав депутатський мандат. Відповідне рішення підтримали на позачерговій сесії 28 квітня.

Про це інформує БУГ.

Міська рада підтримала дострокове припинення його депутатських повноважень та вивела Зінкевича зі складу постійної комісії з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.

23 депутати підтримали рішення, сам Валерій Зінкевич не був присутній на сесії. Раніше він написав заяву про складання мандата.
Під час новорічних свят депутата Володимирської міської ради від партії «Сила і честь», бізнесмена Валерія Зінкевича з дружиною помітили на одному з найпрестижніших гірськолижних курортів «Куршевель» у Франції.

У партії «Сила і честь» заявили, що відкличуть володимирського депутата Зінкевича, який відпочивав у Куршевелі.

Розслідуванням, яке провів секретаріат партії, встановлено, що Валерій Зінкевич є пенсіонером по інвалідності 2-ої групи. Згідно з висновком військово-лікарської комісії він є непридатним до військової служби і знятий з військового обліку. Після повномасштабного вторгнення роздав усі будівельні матеріали власного магазину на потреби оборони.

Як пояснив сам депутат, його перебування за кордоном було обумовлено плановим щорічним лікуванням у Чехії. Повертаючись з якого разом із дружиною, він вирішив побачити Куршевель і заїхав туди на кілька днів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Квітня 2023 18:43
От тепер є всі законні підстави вручити повістку і відправити захищати Україну в лавах ЗСУ.
Мойша Показати IP 28 Квітня 2023 21:08
Тільки треба разом із водою немовля не виплеснути ...
Діагноз Показати IP 28 Квітня 2023 21:13
Обділений чоловік вмінням аналізувати результати своїх вчинків і далекоглядністю. А заявою своєю підтвердив відсутність порядності, бо прикривається хворобою, хоча насправді за тим стоїть гниленьке нутро .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus