USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для кого Костянтин Зінкевич став Дідом Морозом

1 Січня 2016 13:47
Керівник володимир-волинської ї волонтерської організації Костянтин Зінкевич став Дідом Морозом, а волонтер Ольга Жигунова – Снігуркою для дітей, у яких неоголошена війна на сході забрала батьків.

Про це повідомляє Наталія Малімон в газеті «День».

Ці сім’ї давно стали близькими для волонтерів, можна сказати, що й рідними, бо саме волонтери вирішують наразі чимало їхніх проблем. Подарунки, з якими прийшли до дітей-сиріт, збирали українці по всьому, як кажуть, світу, а також і місцеві благодйники.

Подарунки вручили Ярославу та Матвійкові Крепецям, тато яких зник безвісти під Дзеркальним (пізніше була інформація, що його останки опізнали за аналізом ДНК, - ред.), Юлі та Віолетті Упоровим (найменша донька народилася у ніч після похорону батька-солдата), Аліні та Христинці Смірновим, (їхній тато загинув під Іловайськом), Саші та Івану Головіним, яких після загибелі тата виховує бабуся,

Насті та Юліану Хмелецьким – їхній батько Віктор Хмелецький загинув під Савур-Могилою, Дмитрику Іванченку та іншим діткам, на чиї незрілі ще плечі важкою ношею лягла війна.

Усі діти отримали саме ті подарунки, про які мріяли увесь рік, і візит Діда Мороза зі Снігуркою став для них радістю, А для самих волонтерів, які потратили власний час і емоції

на ці зустрічі, непростою справою, бо легко втішити сиріт подарунком, але дорослі ж розуміють, яку втрату понесли ці дітки.

Фото розмістила у Фейсбуці Снігурка Ольга Жигунова:
Лісами, полями, незвіданими стежинками навколо озер та очерету поспішав сьогодні Святий Миколай Konstantyn Zinkevych з...Опубликовано Ольгой Жигуновой 31 декабря 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олена Комар Показати IP 1 Січня 2016 18:22
Маю за честь особисто знати Олю. Це надзвичайно щира та добра ЛЮДИНА, яка завжди готова прийти на допомогу, навіть в моменти коли підтримка потрібна їй самій.
Правда до Олена Комар Показати IP 2 Січня 2016 23:44
Дійсно Оля це золота Людина. Таких тепер мало та й з волонтерів більше немає такої.
Думка з Володимира. Показати IP 1 Січня 2016 21:15
Папа не переживе....браво Костя!
душа Показати IP 1 Січня 2016 23:32
хай цим діткам хоч трохи радісних емоцій принесуть такі візити! молодці! І дякуємо,що є люди з такою широкою і доброю душею!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus