USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Депутат Волиньради вимагає у прокуратури розслідувати справу щодо садівничого товариства

24 Грудня 2021 22:18
Депутат Волинської обласної ради скерує листи прокуратурі та Антимонопольному комітету з проханням перевірити правомірність дій щодо встановлення тарифів на постачання електроенергії садівничому товариству.

Про це під час засідання позачергової 11-ї сесії Волинської обласної ради розповів обранець громади Олександр Пирожик. Свій депутатський запит він скерував керівнику Волинської обласної прокуратури Віктору Тимчуку та керівнику відділу досліджень і розслідувань Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України у Волинській області Сергію Луговому.

Ідеться про перевірку тарифів на постачання електроенергії для садівничого товариства «Веснянка» та належне розслідування дій його керівників.

«Справа в тому, що вже рік відкрито кримінальне провадження щодо правомірності дій керівників. Воно належним чином не розслідується. Було відсторонено одного слідчого, було сказано, що є порушення, їх вивчають. А буквально сьогодні зранку на чергове депутатське звернення я отримав відповідь про те, що, виявляється, структура ПрАТ «Волиньобленерго» зовсім не причетна до цієї ситуації, тому що здирницькі тарифи на постачання електроенергії, на думку заявників, забезпечує ТОВ «Волиньелектрозбут», – сказав Олександр Пирожик.

Він вважає, що потрібно, аби в справу втрутилися прокуратура та Антимонопольний комітет. «Усі відповіді, де є купа суперечностей, я надішлю в ці дві структури», – анонсував він.

Депутати Волинської обласної ради підтримали запит колеги.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus