USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні тариф на передачу енергії залишили без змін

10 Березня 2021 16:20
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), ухвалила рішення не підвищувати тариф на передачу енергії для НЕК «Укренерго», як планувалося раніше.

Як передає Укрінформ, таке рішення було ухвалене на засіданні НКРЕКП 10 березня.

«Щодо перегляду тарифу на послуги з передачі електроенергії НЕК «Укренерго». Ми дуже ретельно обговорювали з підприємствами, народними депутатами, знаємо їх позицію. Але хочемо заспокоїти. Сьогодні ми прийшли до висновку і до рішення. Залишаємо тариф на чинному рівні, тобто 293,93 грн за МВт-год», – зазначив голова НКРЕКП Валерій Тарасюк.

Як повідомлялося раніше, НКРЕКП мала намір підвищити тариф держкомпанії «Укренерго» на передачу електроенергії з квітня 2021 року.

Нагадаємо, Кабінет міністрів дозволив державне регулювання ціни на електроенергію в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus