USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутат здивував мешканців округу несподіваним святом дитинства

2 Червня 2017 12:04
У День захисту дітей на вулицях Стрілецькій та Гулака-Артемовського депутат Луцької міської ради від фракції «УКРОП» Сергій Шкода організував для маленьких лучан святкове дійство, повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

«Мені хотілося створити свято для дітей, без якихось прихованих мотивів, – пояснює Сергій Шкода. – Як на мене, це ж добре, коли депутат не тільки вирішує проблеми, але і розділяє із людьми позитивні моменти».

Серед розваг, які влаштували для дітей – забави з аніматорами студії "Карамболь", ігри з перетягування канату, шоу мильних бульбашок і солодкий стіл.

«Достатньо було поглянути в очі цих дітей, щоб переконатися – свято ми організували не дарма. Стільки сяючих посмішок і дитячої енергетик. Впевнений, цей день запам’ятається і дітям, і дорослим», – каже Сергій Шкода.

Крім організації святкового дійства, депутат подарував спортінвентар для тренувань на дитячому майданчику.

«Постійно співпрацюю із мешканцями мого виборчого округу. Люди звертаються за допомогою, порадою, обговорюємо проблеми, які виникають у тій чи іншій сферах та їх вирішення, – ділиться Сергій Шкода. – Потрібно на окрузі з людьми працювати щодня, а не тільки перед виборами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
місцева жителька Показати IP 2 Червня 2017 14:39
Клас! Свято справді вдалося, і справді було неочікуваним, дякуємо!
Шанувальник свята Показати IP 2 Червня 2017 15:40
А чого учора нічого не розказали по телебаченню? Я дивився цілий день марафон. То ж бачив знімали камерами. Мою малу тоже. Хотів себе і дітей побачити по теліку. Чого не показали по волинському7 То ж цілий день марафон був. Кого там тільки не було, а мене не показали .
Німкеня Показати IP 4 Червня 2017 14:25
НУ ЗРОБИВ СВЯТО ПЕРЕД ВИБОРАМИ МЕРА , ЯКЩО ВІД ДУШІ ТО НАВІЩО ПІАРИТИСЬ, А ТАК ЗВИЧАЙНА ПОКАЗУХА. ПРОТИВНО ЧИТАТИ. І ЗАБУДЕ ВІН ЗА ДІТЕЙ АЖ ДО НАСТУПНИХ ВИБОРІВ... ЧИ НАСТУПНИЙ ДЕНЬ ДИТИНИ.....
Мама до Німкеня Показати IP 5 Червня 2017 22:20
Вибори? Ми щось пропустили? А про зроблене депутати повинні писати в ЗМІ, щоб такі, як ви не думали, що вони лише перед виборами працюють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus