USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутат Луцької міськради звинуватив міського голову в нехтуванні його правами

30 Вересня 2008 11:48
Міський голова Богдан Шиба, за словами депутата міськради від ПРП Дмитра Москвича, відмовився проводити нараду з керівниками постійних депутатських комісій і фракцій у його присутності. Про це 30 вересня інформують «Волинські Новини».
 
Як стверджують у прес-службі ВОО ПРП, чи не вперше в новітній історії Луцької міської ради сьогодні, 30 жовтня, було грубо знехтувано права депутата ради, передбачені статтями 19-20 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
 
Міський голова Богдан Шиба, йдеться у прес-релізі ВОО ПРП, відмовився проводити нараду з керівниками постійних депутатських комісій і фракцій у присутності депутата від ПРП Дмитра Москвича. На нараді, за попередньою інформацією, мала вестися мова про підготовку позачергової сесії луцького представницького органу. Богдан Шиба був готовий навіть залишити свій кабінет, де зібралися учасники наради, а згодом неможливість присутності на заході депутата Москвича почав аргументувати «режимністю» кабінету мера.
 
Дмитро Москвич каже, що подібний випадок за час його вже другої депутатської каденції трапляється вперше, а твердження про режимність кабінету міського голови називає свідченням встановлення «режиму Шиби», що впроваджується міським головою.
 Ситуація з нарадою зайшла в глухий кут, і Дмитро Москвич на особисте дипломатичне прохання голови фракції БЮТ Юрія Корольчука залишив «режимний» кабінет мера. Разом із тим він засмучений реакцією колег-депутатів, що не відмовились від участі в секретному «міжсобойчику», організованому Богданом Шибою, на знак протесту проти грубого нехтування прав повноважного представника територіальної громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 11:52
Шиба місцевий покемон. Куди не ткнеться, скрізь не в тин ні в ворота
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 11:55
Нехтування правАМИ, чи не так?
Лучанин Показати IP 30 Вересня 2008 13:09
У Шиби вже зриває дах, це агонія "режиму Шиби", початок кінця. Амінь
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2008 12:57
Може він в спортівних штанях заходив?
Здивований Показати IP 2 Жовтня 2008 16:36
До чого тут штани? Що за тупий коментар?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus