USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький депутат, пов'язаний із продажем фальсифікату, підготував заяву про припинення повноважень

17 Липня 2019 14:00
Депутат Луцької міської ради Петро Нестерук направив звернення до міськради. У заяві, написаній обранцем громади, йдеться про те, що він прагне припинити повноваження як депутат.

Про це стало відомо 17 липня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

На розгляд порядку денного винесли питання про розгляд звернення депутата міської ради Нестерука П. К. про припинення повноважень депутата міської ради.

Сам Петро Нестерук на засідання комісії, аби обґрунтувати своє рішення, не з’явився. Тому депутатка Юлія Дацюк зазначила, що проти того, аби розглядати заяву обранця громади без його присутності.

Отож, розгляд питання відклали.

Нагадаємо, про бажання скласти повноваження Петро Нестерук написав наприкінці червня цього року на своїй сторінці в Facebook. Як запевнив, він хоче більше часу присвятити партійній роботі.

Зауважимо, на засідання більшості останніх сесій Луцької міської ради Петро Нестерук не з’являвся.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що працівники податкової поліції ГУ ДФС у Волинській області вилучили майже 5,4 тис. літрів незаконно виготовленого алкоголю зі складів Петра Нестерука в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 КК, тобто за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Їван Показати IP 17 Липня 2019 14:11
В підтверження своїх дій мав би з'їсти фотографію, де він з Женіком і малим Романюком на фоні адміністрації президента !
Вася до Їван Показати IP 17 Липня 2019 14:48
і запити своєю фальсифікованою горілкою!
777 Показати IP 17 Липня 2019 15:32
В нормальной стране присел бы уже лет эдак на 5-7. а тут будет заниматься партийной работой.дальше людей травить.
Тор Показати IP 17 Липня 2019 16:15
Оце так! Фальсифікація підакцизу і в політику. Хто тепер мені доведе що в політиці порядні люди, а заодно що в нас є правоохоронна система. Пєтя нестерук, твоє місце в камері.
Лучанин Показати IP 17 Липня 2019 16:20
"хоче більше часу присвятити партійній роботі". Під партійною роботою мається на увазі виготовляти партії незаконного алкоголю?
Константинович Показати IP 18 Липня 2019 22:48
Ви загляньте на кордоні в магазини, де з акцизами по 30 грн. водку продають тоннами....Нема влади, нема держави....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus