USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутат запропонував таксистам ходити «в туалет» під ялинки

28 Березня 2013 12:41
Водії таксі у Луцьку ходять «в туалет» під найближчі дерева і смітять під своїми авто. Про це говорили під час другого пленарного засідання 39 сесії Луцької міської ради 28 березня.

Велика проблема існує у Луцьку - вона пов’язана з таксистами, які смітять і «гадять» у місті, - зауважили депутати міської ради. Зокрема голова Луцької міської ради Микола Романюк запитав: ««Куди в туалет сходити водію таксі біля готелю «Лучеськ»»? На що депутат Андрій Козюра кинув репліку: «Там ялинки є».

Обранець громади Микола Дендіберін теж висловив невдоволення тим, як поводять себе таксисти: «Вони п’ють каву і кидають потім сміття під машину. Я їх запитав, куди вони ходять «по-маленькому», на що вони мені відповіли, що під дерево, «по-великому» - так само. Треба зобов’язати таксистів за їх кошти поставити біотуалети. Ми живемо не в тайзі».

Своєю чергою, луцький міський голова Микола Романюк сказав, що таксистам треба запроваджувати такі ж умови надання дозволу на діяльність, як і маршрутним перевізникам. Тобто давати ліцензію лише згідно з конкурсом: «Буде конкурс і уже не буде так, що поставив «щашечку» і уже їздить».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Васьок Показати IP 28 Березня 2013 12:58
А маршрутники (наприклад на З/Д Вокзалы), а автобусники на автовокзалы? Зробили смітник з бичків, лушпиння й кавовох стаканчиків, целофанових пакетів. Хто за ними має прибирати?
ххх Показати IP 28 Березня 2013 13:00
а мешканцям міста і гостям також під ялинки? чи може папа карло із своїми попєрєдніками зберіг старі "заклади", чи побудував нові?
Григорій до ххх Показати IP 28 Березня 2013 16:49
А возити чи носити з собою біотуалети не пробували! До речі , коли запрацює туалет біля драмтеатру! Років десять градоначальникам вистачить на ремонт. Все добрий десяток, чи може й більше років, він зачинений!
Андрій Показати IP 28 Березня 2013 13:17
...а таксисти у відподідь на це запропонували депутату іти ще далі !!!
Туалетний папір (використаний) Показати IP 28 Березня 2013 13:27
Зокрема голова Луцької міської ради Микола Романюк запитав: «Куди в туалет сходити водію таксі біля готелю «Лучеськ»»? На що депутат Андрій Козюра кинув репліку: «Там ялинки є»... Я би додав, там "Буратіно" є!!!Трясця його матері з батьком та зі всіма причетними.... P.S.Хоча, а чого соромитись?!!! В Е В Р О П У йдемо, панове!
Папа Карло Показати IP 28 Березня 2013 13:39
Хай під буратіно краще порекомендує ходити)))))
хочу в туалет Показати IP 28 Березня 2013 14:29
Треба Козюру з Романюком посадити срати під ялину. І ще дупу колючками наколоти. Жодного туалету в місті немає.
40-й квартал Показати IP 28 Березня 2013 15:11
На вул. Конякіна. Кінцева 2 маршруту, перед самим кільцем.навпроти ДАІ, водії маршруток так і роблять, гадять під парканом новобудови прямо на очах перехожих та працівників ДАІ, в будинку сморід, поблизу накидано ганчір"я, пластикові пляшки та сміття з маршруток. Скоро і заміну мастила там зроблять. Варвари Прийміть міри.
Факт Показати IP 28 Березня 2013 15:18
В Яника вчаться ди*ілоїди: собі все-людям нічого.
e Показати IP 28 Березня 2013 16:33
Ви с*оти туалети краще організуйте в Луцьку.А то ні х*ена не роблять корисного тільки під себе гребуть.Хай кожен з тих нечесних мільйонерів поставить по одному туалету.Нічого ще не довго вам залишилось жирувати.І тут хочуть за чийсь рахунок.Зробіть ви вже що-небудь для міста за свій рахунок.
Кільчицька Женя Показати IP 28 Березня 2013 19:34
яка ж мерзота наша міська влада!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus