USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Депутатам Ковельщини даішники не вгодили...

23 Серпня 2009 11:00
Ковельську районну раду хвилює стан роботи Державної автомобільної інспекції у районі. Про це йшлося під час сесії 21 серпня, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Депутат райради Анатолій Корнійчук зачитав текст свого запиту, адресованого голові Ковельської районної державної адміністрації Валентину Скубі. Обранець просить, щоб перший заступник голови РДА Олександр Місяць написав персональний звіт про роботу. Запит пана Корнійчука сесія підтримала.
 
Другий депутатський запит адресувався голові районної ради Миколі Гайдучику. Депутат Корнійчук нарікає на проблеми при проведенні технічного огляду транспортних засобів працівниками ДАІ. Обранець просив утворити тимчасову контрольну комісію, яка би вивчила стан роботи підрозділів Державтоінспекції на Ковельщині. Інші депутати запропонували під час наступної сесії заслухати інформацію начальника Ковельського міжрайонного відділення ДАІ.
 
Як виявилося, у сесійній залі представників Державтоінспекції не було, що також обурило депутатський корпус. Хоча на сесію їх письмово запрошували і вони обіцяли бути, – стверджує голова районної ради Микола Гайдучик.
 
Сесія запит пана Корнійчука підтримала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus