USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутатам Луцькради повернуть їхні голоси

30 Липня 2008 12:57
Луцька міськрада під час сесії 30 липня ухвалила рішення дозволити депутатам зберігати іменні для голосування у себе. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Депутатам пропонувалося внести відповідні зміни до рішення «Про регламент Луцької міської ради» від 17 жовтня 2007 року. Як зазначив міський голова Богдан Шиба, йдеться про те, аби депутат мав право особисто зберігати іменну картку для голосування.
Натомість секретар Луцькради Анатолій Бірюков додав, що в разі бажання народні обранці матимуть змогу здавати картки до оргвідділу. «Ми їх тоді будемо зберігати у сейфі», – пояснив пан Бірюков.
Водночас представник ПРП Олександр Мартинюк висловив пропозицію окремим пунктом заборонити депутатам передавати картки стороннім особам. Із ним погодилася більшість народних обранців, тож за зміни до регламенту проголосував 31 депутат (мінімальна потреба – 24 голоси).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus