USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голєва – депутатам: ваші рішення вбивають лучан

31 Січня 2011 18:46
Депутат Луцької міської ради, голова Волинської обласної організації Європейської партії України Олена Голєва заявила, що своїм рішенням депутати Луцької міської ради в буквальному розумінні цього слова вбивають лучан.

Нагадаємо, на одній із грудневих сесій міськради депутат Олена Голєва стверджувала, що у місті склалася своєрідна монополія великих перевізників. Через це дрібні підприємці не можуть вигравати тендери. Відтак біля 70 дрібних перевізників можуть бути позбавлені можливості працювати у сфері пасажирських перевезень у Луцьку.

Тоді Голєва просила депутатів обмежити право великих транспортних підприємств брати в оренду – «під своє крило» – безліч автобусів. Тоді депутати не підтримали цю пропозицію Голєвої.

Відтак під час сесії 31 січня Голєва заявила, що ця пропозиція, яка була й пропозицією постійної комісії міської ради, і яку не підтримали депутати – мала важливе значення не просто для підприємців, а в першу чергу для безпеки лучан.

Як пояснила Олена Голєва, крупний перевізник, який протягом десятка років обслуговував 10 автобусів, не може водночас змінитись, і почати якісно обслуговувати 150 автомобілів.

«Це неможливо. А ви дали таке право. І тим самим наразили на небезпеку кожного жителя нашого міста!», - сказала Голєва депутатам.

«4 січня було вбито людину – і було її вбито водієм, який працював на автобусі, що обслуговувався саме таким чином. Це був автобус АТП 10701, попередня назва якого - ВАТ «Таксо сервіс. І цьому автобусу вулицями міста дали можливість їздити, не підтримавши мою пропозицію», - розповіла депутат.

«І вже на 4-й день роботи сталась трагедія!», - нагадала Голєва.

«Ваше рішення, шановні депутати, місяць тому фактично стало однією з причин того, що людини вже немає на цьому світі», - заявила депутат.

«Я хочу щоб кожен з вас, хто тоді натиснув кнопку «Проти» чи утримався зрозумів, що він причетний до цієї трагедії», - сказала Олена Голєва депутатам Луцькради.

«Я впевнена, що лучани обирали Вас не для того, що ви приймали рішення які вбивають їх у прямому розумінні цього слова. Уявіть на хвилинку, що на тій зупині могли бути не дай Боже ваші рідні, близькі, ваші діти», - сказала лідер ЄПУ на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 41
Архіваріус Показати IP 31 Січня 2011 20:18
Пересмикування фактів, і відстоювання власного бізнесу, Голєва вже політик! А чого у міськраду йшла? - Аби власні інтереси прикривати аморфними інтересами громади. А спекулювати на людській трагедії - просто непорядно. Невже якби хтось з водіїв, що обслуговує сім`ю колишніх очільників профспілкових ресурсів - Голєвих потрапив до такої історії це був би привід говорити, що дрібні перевізники неякісно обслуговують маршрути? Фу-у-у!
ірина до Архіваріус Показати IP 1 Лютого 2011 10:57
А хто Вам сказав ,що в Голєвої дрібний бізнес? В неї найбільше автопідприємство Волині- Санрайз. Про це місяць тому писали майже всі газети.Треба уважно читати ЗМІ перед тим як писати. А Голєва незважаючи на те, що їй це не вигідно- продовжує захищати дрібних перевізників. І ви хочете сказати після цього що вона піариться. ЦЕ Бютовці і Свобода піаряться, послухайте на сесії яку єрунду на сесії говорять.
ігор Показати IP 31 Січня 2011 21:56
круто! ото дала тим ледарям. тільки сидять і землі ділять кожен день. то хай думають ,що за все прийдеться відповісти!
олександр Показати IP 31 Січня 2011 22:00
я так понимаю, что бизнесу Витинского пришел конец. то-то я думаю , что он изчез из СМИ. то каждый день на Голеву пургу гнал, а то затих. А теперь тихонько сидит. боиться, что теперь то Голева ему отдаст. ну, держись вадик, вот это у тебя сейчас веселая житуха начнеться
Свєточка-конхвєточка до олександр Показати IP 1 Лютого 2011 10:59
Певно, Вітинський "заглох", бо переймається, аби миші не протрубили всі автобуси. Не дарма ж в народі кажу, що вагітним не можна відмовляти. А Голєва при надії.
Оксана Показати IP 31 Січня 2011 22:48
Молодець! Дивлячись на сесію міськради, на це пустослів"я і коли під час "Бютівських земельних питань", Голєва їм говорить такі речі, робиш висновки - є там в міській раді і самостійні. А то "Свобода" - Вітів на сесії вказівки по телефону..., Пустовіт - всі до мене в кабінет... Шиба, ззаду, несмішні репліки... Стидно. Завтра її знову почнуть обливати брудом. Шкода, "одна в полі воїн"
До Оксани до Оксана Показати IP 1 Лютого 2011 11:25
Чому одна в полі воїн - в неї ж є Бірюков Толік, "найкращий" промовець ради. По кількості безглуздих виступів Європейська партія на першому місці. А після вчорашньої заяви Голевої тепер на першому місці по кількості аморальних заяв. Жахливо як таке можна було придумати, попіаритись на людській смерті, мало того навіть не змогла запам"ятати, читала з листочка. Усім хто тут захоплюється цією діячкою - відкрийте очі
:((((( Показати IP 31 Січня 2011 23:03
ПанІ Голєва, будете мати гріх: використовуєте людську біду для просування власних бізнес інтересів та зведення рахунків з конкурентами....
валерій до :((((( Показати IP 1 Лютого 2011 10:51
а до чого тут зведення рахунків та використання трагедії? Що Голєва цю трагедію замовляла??? Заздрість ,шановні, це погана риса. А ви так само як Голєва попробуйте створити свій бізнес і в ньому попрацювати, а тоді пишіть коментарі. А може в вас тоді часу на фігню не буде,,,
VSC до валерій Показати IP 1 Лютого 2011 11:37
С этого места по подробнее пожалуйста. И какой такой создала крупный бизнес мадам Голева? Может печально известный Бробизнесбанк? Так она тогда еще в претендентах на руку, сердце и кошелек господина Голева ходила. Или Санрайз? Так и тут не при делах, там лично Голев и Шамис напрягались. Больше Шамис конечно, Голев в Киеве чиновничье кресло протирал. Самый удачный бизнес мадам, это развод Голева с первой женой, другого не знаю. Конкретные примеры пожалуйста приведите.
Tolik_lt Показати IP 1 Лютого 2011 09:33
які торги на смерті людини. Таксосервіс належить конкуренту, з яким вона бореться за маршрути.
Виборець Показати IP 1 Лютого 2011 09:49
А шо вже приїхала з курорту? Хай ще не забуде повводити в експлуатацію приміщення колишньої швейної фабрики на Бойка, бо позаривають клуби/банки і залишиться без орендної плати, не буде за що піаритися
VSC Показати IP 1 Лютого 2011 10:48
"Кому шо, а курци просо". Как говорит народная мудрость. Мадам Голева шла в горсовет не для отстаивания интересов лучан, а для отстаивания своих бизнес интересов, что она с успехом и делает. Мадам Голева не пудрите мозги, тоже мне воин нашелся.
??? Показати IP 1 Лютого 2011 11:05
Молодець Олена!!!!!!!! Так їм і треба, а то розслабились зовсім!!!! Добре, що хоть хтось в міськраді займається суттєвими питаннями і робить щось значуще для жителів міста! Олено, ми з вами, а ті хто заздрять- хай набираються терпіння!!!
Людмила Показати IP 1 Лютого 2011 11:41
Я голосувала не за Європейську партію України, але після виборів в мене моя бабуля попросила зробити документи по перерахунку пенсії, як працюючому пенсіонерові. Звернулась до нашої тепер найбільшої партії в міськраді, а там відправили до приймальні Голєвої. Прийшла, а там черга 50 чоловік. На слідуючий день мене прийняли і все зробили кваліфіковано і безкоштовно. Дійсно, ця партія працює і дякую Олені Голєвій за допомогу.
Олександр Пиза Показати IP 1 Лютого 2011 11:43
Неправдиво, Негарно, і Некоректно! Не треба нас втягувати в свої особисті бізнесові розборки! Це взагалі жахлива спекуляція!
Олександр- Пизе до Олександр Пиза Показати IP 1 Лютого 2011 12:43
Пиза, ни в тексте, ни в коментариях я ни тебя, ни твоей партии не увидел. Так мне видится, что ты ей вообще не интересен. Может тебе поменять тактику или просто обратись к Голевой она тебя пиарится научит у нее это классно получается. Хотя если почитать повнимательнее то в смерти женщины виноваты не Вы с депутатами а Романюк со своей командой, он насколько я понял нанимает и контролирует автобусы. А вот почему Голева Романюка не критикует это вопрос...?
Чех до Олександр Пиза Показати IP 1 Лютого 2011 16:37
А ты Саша наверняка голосовал против того, что Голева предлагала ,видно по твоей эмоциональной реакции. А ведь ты явно не дурак, я тебя по польскому банку помню эмоции ты всегда умел скрывать!!! Значит и на твоей совести случившееся.....
Олександр Показати IP 1 Лютого 2011 11:51
До Пизи! На Волинських новинах читав про приймальну депутатів "Фронту Змін". Чому не працюєте, шановні? Оце неправдиво, негарно і некоректно! Позичте досвіду в Голєвої! Чи може якісь цифри по допомозі наведете?
волинянка Показати IP 1 Лютого 2011 12:05
І чим та Голєва займається в міській раді? Нехай щось робить для людей, а не депутатів звинувачує невідомо в чому. Хитра баба.
Домовичок Показати IP 1 Лютого 2011 12:17
Думаю результатом цього що назвала Голєва буде подорожчання проїзду в маршрутках.Замучили вже депутатіки з вирішенням власних інтересів.
Тетянка Показати IP 1 Лютого 2011 12:57
кому война, а кому...
Hatahama77 Показати IP 1 Лютого 2011 13:46
Сумно. Не можна на лихові свої бізнес-інтереси відстоювати і політичний піар робити...
ната Показати IP 1 Лютого 2011 15:08
Навіть лихо і те на службу своїх інтересів ставить- гріх це панночко-гріх.
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2011 19:12
"своїм рішенням депутати Луцької міської ради в буквальному розумінні цього слова вбивають лучан" А що хіба тільки цим? На мою думку все що там робиться на користь лучан точно не йде. Нехай спробують заперечити на фактах.
Анатолій Котлюк Показати IP 1 Лютого 2011 21:48
Отак ми стаємо свідками монополізування Санрайзом перевезень в Луцьку. А мо й не станемо. Добре хоч депутати не підтримали
Сірий Показати IP 1 Лютого 2011 23:05
Голєва - це Бірюков у спідниці!
Чорний до Сірий Показати IP 4 Лютого 2011 10:25
Чекай-чекай Сірий! Вона ще фори Бірюкову дасть! В неї ще все попереду!
водій Показати IP 2 Лютого 2011 00:07
VSC чітко, влучно підмітив хватку бізнес-леді руйнувати сім`ї, торгувати фейсом, і цілеспрямовано рухатися до реалізації власної мети - очолити бізнес Голєва, коли той зійде з арени. А зубки в нашого депутата - в три ряди як в акули, і тільки у морі запахло кров`ю - вона тут як тут....
голерман Показати IP 2 Лютого 2011 20:14
Є така народна мудрість. Злодій перший кричить "ТРИМАЙ ЗЛОДІЯ"!!! Сама намутила, зірвала конкурс, який пішов не за її сценарієм, а зараз шантажує, звинувачує та залякує депутатів.
Катеринчук Показати IP 3 Лютого 2011 15:58
Говорим Голєва - подрузамеваем Голев Дмитро Кузьмович - луцький бандіт!
Олесь Показати IP 4 Лютого 2011 10:30
Тут багато чого написали про Голеву... А по суті? Що зі сказаного нею неправильно? Може неправда те, що "Таксосервіс" фіктивно збирає під свою вивіску часні автобуси і випускає їх на маршрути, начебто свої? Може неправда те, що машини не обслуговуються і не доглядаються так, як це має робитися по закону? Може неправда те, що водії часників їздять по 12-14 годин за кермом і це нікого не обходить, поки не стається біди? Пишіть по суті!
В.Ю.Вітинський Показати IP 4 Лютого 2011 20:27
Шановна Громадо!Вважаю за необхідне прокоментувати публікацію.Постанова КМУ про порядок проведення конкурсу на перевезення,в першу чергу направлена на забезпечення безпеки людей на транспорті.Шляхом укрупненя,згуртуванням дрібних перевізників навколо великих спеціалізованих,профільних автопідприємств з відповідною інфраструктурою,кадрами,службами, для підняття віповідальності перевізника,для забезпечення якісних послуг,для організації якісної диспетчеризації іт.д..Тому підприемці які ознайомились з постановою КМУ про порядок проведення конкурсу та зрозуміли вимоги керівництва держави до паревізників і на що вони направленні,почали заключати договори з профільними автопідприємствами і пішли на конкурс у їх складі.Я так зрозумів що хід подій на конкурсі пішов не за сценарієм депутата Голєвої О.В.-Голева М.К.і вона схилила виконком (організувавши обурення дрібних підприємців, які самостійно пішли на конкурс,не можуть ,зрозуміло, виграти жодного маршруту і цим шантажуючи Голову Ради)прийняти рішення призупинити конкурс,щоб мати час запропонувати зміни до порядку про проведення конкурсу,щоб обмежити свого конкурента АТП 10701 в його законних права брати в оренду підприемців.Доречі, виникає питання чому підприємці пішли в аренду до АТП10701,а до Санрайзу в оренду іти не хочуть?На сесій міськради депутат ГолєваО.В.звинувачує депутатів в тому,що їхні рішення вбивають лучан,чим намагається залякакати,шантажувати колег,що голосують проти її незаконних лобісських вимог.Я для роздумів запропоную іншу дум,а можливо правду,Якщоб депутат Голєва О.В. невтрутилась вхід конкурса,не зірвала б його.Конкурс закінчився б 17 грудня.за дві неділі були б підписані всі договори,відповідні документи,акти,прийняті водії згідно законодавства на роботу.То з 1 січня всі автобуси виїхали б на роботу з охороняємих стоянок,пройшли б передрейсовий огляд,всі водії були б оглянуті лікарем,дотримані були б умови режиму охорони праці,транспорт поїхав би по своїх графіках,а не на перегонки.Можливо цього і не сталося.А так автобуси поїхали за старими правилами,з під забору,без відповідного технічного передрейсового огляду автобусів та медичного посвідчення водіїв на випередки один з одним.Тож хто винен?Депутати?Які проголосували проти незаконних,лобісських,амбіційно-пихатих вимог депутата Голєвої О.В.-Голева М.К.?Чи може сама депутат Голєва О.В.-Голєв М.К. яка зініціювала та створила весь цей безлад в комісії по проведенню конкурсу та транспортній системі міста.А спекулювати на людській смерті дійсно,наскільки треба бути цинічною та чорноротою! Посоромтесь Олено Василівно,ви така молода вам,ще жити і жити,народжувати та виховувати дітей.Не беріть приклад з вашого чоловіка "негодяя"Голєва.У вас прекрасні,добрі порядні Батьки,особисто яких знаю та поважаю.Не соромте їх.Їм вистачить "послуг" вашого чоловіка.Задумайтесь над моїми словами.Бажаю успіху.
Голер Показати IP 5 Лютого 2011 11:00
Вітинський - браво!
Василько Показати IP 5 Лютого 2011 21:56
Ну коли вже драка розпочнеться???
прокурор Показати IP 7 Лютого 2011 21:15
Зрозуміло!На злодієві і шапка горить.
Зам.прокурора Показати IP 7 Лютого 2011 21:27
кращий захист,це напад.
слідчий Показати IP 8 Лютого 2011 09:27
Голєву викликали на депутатську комісію по етиці.Депутати обурені її поведінкою!
депутат Показати IP 8 Лютого 2011 09:38
Будемо виясняти звідки ноги ростуть, та хто дійсно винен в трагедії?
перевізник Показати IP 8 Лютого 2011 09:46
дай те їй хлопці,дайте за те що на нашому горбу в рай хоче виїхати!
Його"друзі" Показати IP 8 Лютого 2011 10:32
Голєв,выходи подлий трус.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus