USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Депутати допомогли лучанці у протистоянні з місцевими багатіями

11 Лютого 2015 16:14
Лучани не можуть приватизувати свою земельну ділянку, бо «мажорна» сусідка не дає дозвіл. Втім, земельна комісія пішла на компроміс й рекомендує ухвалити своє рішення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 11-го лютого.

До депутатів звернулася лучанка пані Грицай. Вона розповідає, що хоче впорядкувати свої документи на землю, яка знаходиться на вулиці Красовського, втім, зробити це не дає сусідка.

«Моя сусідка Тетяна Чарук не хоче підписувати документи на межу моєї земельної ділянки загального користування. У неї самої неприватизована земельна ділянка, втім, там вона поставила бетонну загорожу. Вона має два джипи й нам каже в очі: «У мене є гроші, я все «рішу», – розповідає про проблему лучанка.

З цього приводу звернувся до членів профільної комісії секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко.

«Це - прості люди. Вони не хочуть іти по суддівському пеклу, будь ласка, підтримайте їх. Дайте дозвіл на оформлення землі без сусідської згоди», – попросив посадовець.

Одноголосним рішенням земельна комісія дала дозвіл оформлювати документи без погодження заможної сусідки й зауважили, що це питання можна буде виносити як проект рішення вже на березень, на сесійне засідання.

Від радості лучанка розплакалася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Принц Фролизель Показати IP 11 Лютого 2015 16:29
Порой, ради доброго дела, и нарушишь закон.
Лучанин Показати IP 11 Лютого 2015 19:23
А з Григоренка був би кращий мер, ніж Романюк. Він набагато порядніший.
до лучанин Показати IP 11 Лютого 2015 22:17
Поки що кращий за романюка. Тане факт, що таким залишиться. Посада псує людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus