USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Депутати-кнопкодави «пропихнули» спірне рішення. ОНОВЛЕНО

23 Січня 2015 16:22
Директору Берестечківського психоневрологічного інтернату Світлані Приходько продовжили контракт на термін два роки - завдяки «кнопкодавству» депутатів Волинської обласної ради.

Про це стало відомо під час позачергового засідання сесії Волинської обласної ради сьогодні, 23 січня.

Зі слів депутата облради Галини Майко, вперше обранці громади розглядали питання про продовження контракту з очільницею Берестечківського психоневрологічний інтернату Світланою Приходько ще у 2014 році. Вона зазначила, що тоді особисто відвідала трудовий колектив медичного закладу, аби з’ясувати усі обставини щодо призначення Світлани Приходько керманичем установи.

«Після мого виїзду на місце я зіткнулась з купою бруду, вилитого на мене в інтернет-виданнях. Після того в інтернат більш не їздила, натомість заклад відвідав голова облради Валентин Вітер. Так ось, жодних зауважень щодо призначення цієї людини на посаду немає. Тому пропоную підтримати кандидатуру пані Приходько і продовжити контракт з нею ще на два роки», - звернулась народний обранець до колег.

На це депутат облради Віктор Прокопчук зауважив, що в конкурсі мають право брати участь як попередні керівники, так і нові.

«Це конкурс не людей, а проекту», - додав він й зазначив, що останнім часом виникла тенденція того, що усі кадрові призначення відбуваються непрозоро.

«Підприємства передають в спадок, їх використовують керівники так, як хочуть. А це - рейдерство. Однак коли власник об’єкту має бажання змінити керівника – це вже не рейдерство, а управлінська діяльність», - резюмував він.

Таким чином, 41 обранець громади підтримав ідею про продовження контракту з Світланою Приходько.

Щоправда, тут не обійшлося без допомоги «кнопкодавів».

Так, замість депутата Олега Чикіди кнопку голосування натиснув інший обранець громади, щоправда невідомо який. Про це заявив депутат облради Сергій Слабенко.

На це голова облради Валентин Вітер під час брифінгу відповів, мовляв, фізично не може прослідкувати за всіма депутатами, які не присутні на робочому місці під час голосування.

Варто зазначити, що у випадку з прийняттям кадрового рішення про продовження контракту з очільницею Берестечківського психоневрологічного інтернату Світланою Приходько фіктивний голос відіграв вирішальну роль, адже «за» проголосував 41 обранець громади, а це - необхідний мінімум голосів, необхідний для позитивного прийняття будь-якого сесійного рішення.

Однак, Валентин Вітер офіційно заявив, що не помітив порушення під час голосування:

«Аби з’ясувати, чи був присутнім депутат Олег Чикида у сесійній залі під час голосування, потрібно підняти відеоматеріали. Без цього доказів порушення немає. Можливо, у майбутньому потрібно ввести голосування методом підняття рук чи за відбитками пальців, бо фізично вслідкувати за усіма я не можу», - резюмував голова облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 23 Січня 2015 15:50
коментар було видалено
Анонім до Анонім Показати IP 23 Січня 2015 15:52
коментар було видалено
Ахахахаа до Анонім Показати IP 23 Січня 2015 16:00
"Не больше")) От і спалився, москалику) А про Мак-Срак - то щира правда. Так і є, бо мняско російських новонароджених закінчилось. Ням-ням
Анонім до Анонім Показати IP 23 Січня 2015 16:01
Ти що, москалю, Гугл-перекладечем перекладав?)))))))))))))От олень, їй-богу)
Бандера до Анонім Показати IP 23 Січня 2015 16:04
Так, я їм загиблих в АТО москалів. Їх нам на Захід привозять консервами. Але до чого цей комент під новиною про психоневрологічний інтернат?
WWW до Бандера Показати IP 23 Січня 2015 16:52
Щоб видали направлення. Не треба було його стерати, може б допомогли людинi.
Бандера до WWW Показати IP 23 Січня 2015 16:55
А ви бачили, що ВОНО писало? Що ми їмо м'ясо тих, хто загинув в АТО. Це ж хворий троль, який й українською писати толком не вміє, але ну ду-у-у-уже старається)
WWW до Бандера Показати IP 23 Січня 2015 16:56
Бачила, ще певно в гуглi перекладав.
небайдужий Показати IP 23 Січня 2015 19:21
Що чекали,те і стало,Берестечко радій,ще одна хабарниця залишається на своєму місці,майбутні санітарки,медсестри збирайте грошики($$$),бо Приходько потрібно якось жити,на одну зарплатню і пенсію не проживе,бо ой як тяжко,бо відпочити за кордоном стало дорожче,євро виросло,так що такса також,і нема різниці Чи постійне місце,чи декретне,тариф однаковий.А ще винуватимо якогось Яника,якого майже рік вже нема,а отакі місцеві пани і пані,наживаються на мозолях простих людей.Ось вам і майдан,і люстрація.
Яна Показати IP 23 Січня 2015 19:25
Моя близька і рідна людина недавно (так трапилось) лікувалась у Берестечківському інтернаті. Я хочу сказати спасибі п.Приходько за чистоту, за порядок, за багато насаджень, зелені і квітів. Люди, які там живуть, вони відчувають справжній домашній затишок. Великий поклін обслуговуючому персоналу, я своїми очима бачила як персонал інтернату спілкується зі своїми "домочадцями". Терпіння, уваги до хворих і "дуже хворих" людей не кожній людині дано, а там таке є. Мені дуже хотілося б, щоб ця ЖІНКА там працювала, скільки б їй дозволяло здоров"я.
берестечківець Показати IP 23 Січня 2015 19:54
Пані Приходько-хвала злодюзі! Вже всіх депутатів об'їздила і підкупила! цікаво скільки зелених витратила? а простий працівник в неї всеодно не людина. а пані Яна-це і є Приходько!!!
патріот Показати IP 23 Січня 2015 20:04
Повністю погоджуюсь з тобою.
За справедливість Показати IP 23 Січня 2015 20:13
А чому не поспілкуватися з рідними, близькими людей, які там перебували, або зараз лікуються? Впевнена, вони захищатимуть такого керівника, як С. Приходько. Бо там усе мало своє місце: чистота, затишок, порядок, харчування і т. д. А щодо корупції - нехай про це скажуть відповідні органи, а не земляки. Так, пані Світлану боїться обслуговуючий персонал. Проте по ділу. Бо знають, що роботу свою треба виконувати за всіма вимогами. Тому і порядок.
справедливість Показати IP 23 Січня 2015 20:45
де порядооооок!!! вона кожен день в Луцьку все рішає свої проблєми! а говорити вона вміє багато така ''господиня'' хоч куди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus