USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Депутати міськради не дозволяють лучанину приватизувати спадок

21 Січня 2014 08:00
Олег Алєксандров отримав від бабусі земельну ділянку у спадок. Уже три сесії Луцької міської ради відбулися, а депутати не хочуть надати дозвіл на приватизацію.

Про це стало відомо сьогодні, 20 січня, під час зустрічі Луцького міського голови з мешканцями в Центрі надання адміністративних послуг.

«Земельну ділянку отримав від бабусі у спадок, то переїхав туди з дітьми і вже 4-ий рік оформляю документи. Це на вулиці Глущанській, і я не знаю, що мені далі робити,- каже у відчаї Олег Алєксандров.- Тому і звертаюся до Миколи Ярославовича з питання приватизації землі».
Зауважимо, під час попередніх трьох сесій свій голос за питання лучанина віддали, відповідно, 15, 18 і 22 депутата. Для позитивного рішення необхідно 26 голосів.

«Я не можу вплинути на думку депутатів. Це питання ми знову винесемо на сесію», - відповів лучанину Микола Романюк.

Олег Алєксандров сподівається, що депутати будуть лояльніші і більш відповідальні, адже, каже чоловік, він чужого не хоче, а претендує виключно на своє майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чарівник Смарагдовог Показати IP 21 Січня 2014 10:08
Це тільки вершина айсберга, і це не поодинокий випадок.. Ви поцікавтесь що діється з земельними наділами, наприклад, у Маяківській с.р. ...
потерпілий Показати IP 21 Січня 2014 18:47
за кого не голосуй все равно получиш х...й хетите в европу то комуняк перекрашеных избавтесь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus