USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Депутати Луцькради ухвалили зміни до бюджету міста

22 Грудня 2017 12:10
Низку змін до бюджету міста на 2017 рік затвердили депутати міської ради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ї сесії Луцької міськради 22 грудня.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, пропонують внести низку змін до бюджету міста на 2017 рік. Так, надійшла субвенція з держбюджету у сумі 3,389 мільйона гривень на придбання житла учасникам АТО. Також була передбачена субвенція на придбання житла для дітей-сиріт, але квартири були куплені дешевше на 130 тисяч гривень, тож ці кошти повинні повернути обласному бюджету. Ще на 65 тисяч зменшать фінансування за програмою «Гроші ходять за дитиною».

Нещодавно під час засідання виконкому ухвалили зміни до бюджету, що передбачають отримання 71 мільйона гривень субвенції з держбюджету на компенсацію пільг та субсидій. Втім, голова ОДА підписав розпорядження про те, що субвенція буде на 34 мільйони гривень меншою. Додатково отримають 100 тисяч гривень медичної субвенції. Окрім цього, пропонують перерозподілити кошти для завершення розпочатих робіт. 1,5мільйона гривень субвенції спрямують на придбання обладнання для міської клінічної лікарні.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus