USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Депутати міськради «крадуть» wi-fi у журналістів?

28 Травня 2014 12:43
Із реплікою до Луцького міського голови Миколи Романюка звернувся депутат Луцької міської ради Олександр Пиза. Він зазначив, що до нього звернулись журналісти із проханням звернути увагу на забезпечення працівників ЗМІ електрикою та нормальними умовами для роботи спеціальної техніки.

Про це стало відомо під час засідання 60-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 28 травня.

На це, міський очільник відповів, що такі речі у міськраді обов’язково врахують. Адже, з його слів, повинні бути створені відповідні умови для повноцінної роботи журналістів. Також він дав доручення працівникам мерії забезпечити більшу потужність безпровідного інтернету.

«Бо поки працюють журналісти – усе гаразд, а як підключаються депутати – все вибиває», - підкреслив він.

Нагадаємо, сьогодні, 28 травня, волинські журналісти зіткнулися з так званою «енергетичною кризою» у стінах міської ради. Так, у сесійній залі не працювали розетки, тому багато медійників не змогли користуватися ноутбуками та, відповідно, своєчасно висвітлювати інформацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Wi-Fi Показати IP 28 Травня 2014 13:28
А не можна запаролити, пароль журналістам дати, а депутати нехай працюють, а не в неті шаряться?!
Анонім до Wi-Fi Показати IP 28 Травня 2014 14:21
Пароль журналісти продатуть(ся) депутатам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus