USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати погодили будівництво багатоповерхівок на Гнідаві. Оновлено

29 Листопада 2018 15:43
До міськради звернулися щодо погодження проекту детального плану території в межах вулиць Даньшина та Олекси Ошуркевича в місті Луцьку, яким передбачено спорудження двох 9-поверхівок.

Про це йшлося під час засідання 49-ї сесії Луцької міської ради 29 листопада.

Заступниця керівника управління містобудування та архітектури Софія Гула розповіла, що попередньо на сесії міськради депутати погодили надання дозволу на розробку проекту детального плану вказаної ділянки.

Приватний підприємець хоче спорудити там дві 9-поверхівки, де буде передбачено квартир загальною площею 10300 кв. м. Загальна площа паркомісць на підземній стоянці становитиме 1237 кв. м.

Представник забудовника Віталій Доскач зазначив, що паркомісць, передбачених проектом, достатньо для двох багатоповерхівок.

Депутат Євгеній Ткачук акцентував, що забудовник обіцяв виділити 8 % майбутнього житла на забезпечення пільгової черги. «Хтось був там? Це яр, куди завжди скидали сміття і сходила вся вода. Якщо там зведуть будинки, то там не буде смітника, місто розвиватиметься», – сказав обранець громади.

Депутати спочатку не підтримали проект рішення, однак згодом повернулися до розгляду питання і в результаті другого повторного голосування таки погодили проект.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 29 Листопада 2018 16:19
Ткачук ! Не напускай туману. Згідно з вимогами ЗУ "Про регулювання містобудівної діяльності" забудовник ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ виділяти, як пайову участь, 4 відсотки загальної площі з кожного житлового будинку. Якщо він пообіцяв окрім того виділити ще додатково 8 відсотків на пільгову чергу - то респект такому забудовнику. Але якщо він видає те, що він зобов'язаний робити, як велику благодєтєль, - то не треба людям дурити голову.
Виборець Показати IP 29 Листопада 2018 23:30
"...обранець громади"... В нас повернулась мажоритарка? Яку політичну силу представляє цей найбільш корумпований дупутат "рєшала"? Таке буває тільки в нас. Гарний бізнес для нездар цей значок депутатський
Студент Показати IP 30 Листопада 2018 23:19
Який дурень буде жити в цих бараках і в цьому свинарнику що зветься Україна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus