USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутати «шукали», де в луцькому садочку туалет

19 Грудня 2013 13:52
Чи бува, вихованці ДНЗ № 10 не ходять до вітру на вулицю, довелося розповідати начальнику міського управління освіти. Річ у тім, що у дитсадку нову каналізацію цього року не побудували, попри обіцянки.

Про це стало відомо під час засідання позачергової сесії міськради учора, 18 грудня.

Нагадаємо, депутати розглядали питання змін до бюджету. Аби покрити борг за енергоносії з видатків знімалися статті, по яких роботи були не виконані.

З-поміж таких статей були й призначення на будівництва каналізації у ДНЗ № 10 та системи водовідведення у ДНЗ №31 міста.

Оскільки роботи не виконані, то депутати цікавилися, що ж нині відбувається в садочках. Зокрема, Роман Бондарук запитав, куди ж діти в 10 садочку ходять в туалет. Чи, бува, не справляють свою нужду на вулиці.

Відповідати довелося начальнику міського управління освіти Олегу Гребенюку. Він повідомив, що стара каналізація у ДНЗ № 10 не демонтована, не перекрита і функціонує. А роботи не виконали, бо не було грошей, - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Александр Показати IP 19 Грудня 2013 15:24
ВН, вы не даром едите свой хлеб! Очень важная новость! Жаль, что не все депутаты искали туалет. Но тот, кто искал (и нашел таки) - молодец! А не интересовался ли имярек, где справляют нужду вкладчики Захидинкомбанка или эта тема ему не близка?
дупутату Показати IP 19 Грудня 2013 16:29
Ай молодець! За діток переживаєш.
Йопрст Показати IP 24 Лютого 2017 13:52
От заср*нці прийшли в садочок нужду справляти-до Гребинюка в кабінет ідіть,йому на каналізацію гроші полюбе виділяють!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus