USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати занепокоєні закриттям відділень Укрпошти у волинських селах

20 Грудня 2018 12:23
Волинська дирекція Укрпошти має оприлюднити дані про кількість скорочених кадрів унаслідок закриття нерентабельних відділень у селах.

Про це йшлося 20 грудня під час засідання 22-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутат Юрій Ройко розповів, що до нього звернулися волиняни щодо реорганізації відділень Укрпошти, зокрема стосовно закриття нерентабельних відділень пошти в селах.

На переконання обранця громади, закриття відділень Укрпошти в селах матиме негативі наслідки, адже селянин може не тільки отримати пенсію чи соціальні виплати на пошті, а й переплатити там періодику чи поповнити рахунок телефону.

«Попри те, що є значні скорочення працівників у сільській місцевості, коли селяни залишаються без заробітків, відкриваються відділення в обласних центрах», – звернув увагу Юрій Ройко. Та акцентував, що потрібно зберегти роботу поштарів у селах.

Депутат попросив, аби Волинська дирекція Укрпошти надала дані про кількість скорочених кадрів та кількість відкритих відділень, а також аби та провела серед жителів інформаційно-роз’яснювальну роботу.

«Громадяни існують для держави, а держава – для людей», – наголосив Юрій Ройко.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Поштар Показати IP 20 Грудня 2018 13:16
В обласному центрі відділення не відкриваються, це маніпуляції нинішнього директора Шевчука для отримання ним премії в кінці року. Так в кінці минулого року було закрито відділення №21 (знаходилось в приміщенні цеху оброблення пошти на залізничному вокзалі), воно ж гучно із запрошенням посадовців відкрилось у новому незаселеному районі за Там-Тамом. Директор "прозвітувався" перед громадою міста і у Київ про відкриття нового відділення. Відповідно до своєї зарплати у 80 тисяч отримав солідну премію. Цього року перевірену ним систему "окозамилювання" повторив - закрив відділення №8 біля "Мотору" і "відкрив" як нове за тим же номером у новозбудованому будинку по вул. Яровиця. Скільки потрачено кошів державного підприємства на такі махінаціїї директора ніхто не рахував, для нього головне "показати" результат та отримати премію. Йому байдуже, що листоноші і надалі обслуговують район міста, де раніше знаходилось відділення, а так зване "нове" відділення, яке було пропіарене у ЗМІ як сучасне, знаходиться за будинками і про нього практично ніхто не знає. Ніхто не рахує наскільки економічно доцільно було перенесення відділення. Знищення пошти - ось ціль нинішнього директора Укрпошти в області, розвалити її, позбутися фахівців поштової справи, в кінцевому результаті збагатитись і втікти, як він це робив і раніше з попередніх місць роботи.
51 омбр НЕЗНАМЕНИТА Показати IP 20 Грудня 2018 13:33
В чому заключаэться ъх занепокоєння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus