USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати хочуть, щоб головний комунальник Луцька прозвітувався

26 Травня 2009 10:58
Депутати Луцької міськради ображені, що відповіді на їхні запити із департаменту житлово-комунального господарства надходять із запізненням. Тому це питання стало предметом розгляду постійної депутатської комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів голова комісії Анатолій Бубенщиков, у департаменті часто не вкладаються навіть у тридцятиденний термін для відповіді на депутатський запит, що вже вести мову за десятиденний.
 
Натомість заступник міського голови Владислав Стемковський, який водночас є директором департаменту ЖКГ, вважає, що левова частка запитів – це вимога щось зробити. За його словами, комунальники і так знають, де ліфт зламався, а де ями на дорозі, без нагадувань із боку депутатів. Однак якщо департамент ЖКГ на фінансування міських просив цьогоріч 200 мільйонів гривень, то насправді отримав лише шосту частину – 36 мільйонів.
 
Однак пан Стемковський додав, що в департаменті діє вказівка вчасно давати хоча б «проміжні» відповіді. Зрештою, як домовилися під час засідання комісії, наприкінці вересня директор департаменту ЖКГ виступив із перед депутатами з інформацією про свою роботу.
 
Нагадаємо, що в луцькому ЖКГ готується хвиля скорочень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Травня 2009 11:23
Стемковскому мало бабла???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus