USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати впорядкували надання спецкоштів Волиньради на заліснення земель, непридатних для сільського господарства

26 Травня 2009 15:24
Депутати Волинської облради 26 травня прийняли Порядок надання і використання спеціальних коштів обласної ради на фінансування заліснення еродованих земель запасу і резервного фонду, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Віталій Заремба вважає, що проект рішення з питання є некоректним. Це пан Заремба мотивував тим, що преференції віддають лише комунальному підприємству («Волиньоблагроліс» – «ВН»). На думку пана Заремби, у рішенні слід надати можливість отримання коштів всім підприємствам, які займаються залісненням. 
 
Депутат облради «регіонал» Олександр Башкаленко зауважив, що бюджетна комісії рішення по цьому питанню не прийняла, натомість рекомендувавши погодити проект рішення з головним фінансовим управлінням ОДА і головним управлінням агропромислового розвитку.
 
Заступник голови Волинської обласної ради Борис Загрева зазначив, що пропоноване рішення відповідає законодавству, а тому його необхідно прийняти за основу. А згодом до тексту можна буде внести необхідні зміни.
 
Заступник начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Людмила Петриканин зазначила, що фінансування згідно з проекту рішення надаватиметься для посадки лісу на тих землях, що непридатні для ведення сільського господарства.
 
Зрештою, після дискусій обласна рада ухвалила позитивне рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus