USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Держава має захищати дітей з особливими потребами і надати їм можливість розкрити свої таланти, – волинська нардепка

5 Червня 2021 20:31
У Міжнародний день захисту дітей народна депутатка Ірина Констанкевич разом із членами Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики під час брифінгу привітали дітей та батьків зі святом та представили роботи дітей із інвалідністю. Ці діти попри складні випробування долі знайшли шлях розкрити свої творчі здібності і таланти.

Про це йдеться на сторінці нардепки у фейсбуці.

Ірина Констанкевич наголосила, що обов‘язок парламентарів і виконавчої влади робити усе, аби діти з особливими потребами були захищені державою, мали можливість вчитися та розвивати свої творчі здібності. Особливо актуально це для дітей, що живуть у селах, малих містечках, або в районах, які ще досі забруднені радіоактивним Чорнобилем.

23 округ Ірина Констанкевич представила картиною Тимофія Вакуліча «З надією сподіваюсь».

Тимофій Вакуліч навчається у 6 класі Черевахівської гімназії Маневицької селищної ради Волинської області. У нього інвалідність III групи.

Крім малювання, Тимофію подобається грати в футбол і доглядати домашніх улюбленців, особливо собаку на ім’я Малиш. Мріє стати пожежником, щоб допомагати людям, рятувати життя. Також любить допомагати татові лагодити машину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus