USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Державних виконавців Волині привітали з професійним святом

18 Грудня 2023 17:03
Колектив управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Мінюсту з Днем працівника державної виконавчої служби від імені Волиньради привітав перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук.

Про це повідомляє пресслужба Волиньради.

Начальник управління забезпечення примусового виконання рішень в області Ярема Богак привітав державних виконавців із професійним святом. Він зауважив, що ось уже третій рік працює на Волині та має на меті підняти статус державної виконавчої служби, адже з особистого трудового досвіду знає усі труднощі цієї роботи.

«Ваша щоденна нелегка праця – це постійний конфлікт між двома сторонами – між стягувачем і боржником. Завжди у цій ситуації хтось буде незадоволеним нашими діями, однак саме це й формує нашу міцність та незламність. І у цей складний для держави час ми розуміємо, що з кожним роком працювати нам буде дедалі важче. Тому я бажаю кожному із вас набратись терпіння та сили, аби стримати емоції і виключно мовою закону спілкувалися з людьми, адже ми є слугами народу і повинні з честю виконувати покладені на нас обов’язки», – звернувся до присутніх керівник волинських держвиконавців Ярема Богак.
Перший заступник голови облради Юрій Поліщук переказав слова вітань винуватцям свята від депутатів та очільника ради Григорія Недопада. «Ваша робота надзвичайно важлива, а надто коли наша держава переживає важкі часи випробувань. Сьогодні ворог зазіхнув на наші національні цінності та наш вибір – жити у правовій державі, де верховенство права є найвищим постулатом. Тому ваша діяльність заслуговує на велику повагу, адже саме ви дбаєте про відновлення порушених прав наших громадян, без вашого втручання часто-густо не відбувається швидке та якісне виконання судових рішень. Сьогодні українському суспільству вкрай необхідні ваш професіоналізм, відповідальність, відчуття справедливості та принциповості. Бажаю витримки і добрих результатів у непростій справі служіння закону та народові України», – наголосив у вітальному слові Юрій Поліщук.

Він також вручив державним виконавцям Почесні грамоти обласної ради. Так, за ініціативність у роботі, високий професіоналізм, вагомий внесок у підвищення авторитету органів юстиції та сумлінне виконання обов’язків відзнакою удостоєно заступницю начальника управління забезпечення примусового виконання рішень в області Оксану Ляду, головного спеціаліста відділу організації та контролю за виконанням рішень Юлію Власюк, а також головного державного виконавця Рожищенського відділу державної виконавчої служби у Луцькому районі Волинської області Василину Киричик.
До вітань також доєднався начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Олег Люклян. Він побажав державним виконавцям терпіння та прийняття виважених і правильних рішень у їхній роботі. За зразкове виконання службових обов’язків, пов’язаних із реалізацією державної правової політики, та з нагоди професійного свята він також відзначив кращих державних виконавців області. Винуватці свята також отримали нагороди Міністерства юстиції України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Луч Показати IP 18 Грудня 2023 18:24
Вибачте , але це група хабарників!
Луч Показати IP 18 Грудня 2023 19:02
Ви серйозно? "свято")))
ВІРУС Показати IP 18 Грудня 2023 19:42
ФУуууу.
Ще не зовсім свідоми Показати IP 18 Грудня 2023 19:43
Нехай мені 100 000 боргу за пенсією повернуть. Збрехав трохи. 97 000
Справедливий Показати IP 18 Грудня 2023 20:42
Хай й би ці заслужені працівники повідомили скільки їхніх так званих " держаних" виконавців захищають Україну. Але мабуть хтось і десь прилаштувався в ЗСУ , але чи їх хоча б не забули хоч словом привітати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus