USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Держбюджет відновить будівельні роботи на Волині?

27 Січня 2009 15:06
Держбюджет відновить будівельні роботи на Волині?
 
Волинські недобудови фінансуватимуться із державного бюджету. Про це у коментарі щодо робочого візиту до столиці України розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Дмитрук, – повідомляє 27 січня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Василя Дмитрука, на нараді у Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко щодо ситуації у будівельній галузі України розглядали результати рівня будівництва за 2008 рік. Як свідчать цифри, цей показник у нашій області минулоріч збільшився на 17%. Проте у попередні роки зростання становило приблизно п’ятдесят відсотків.
 
«Станом на сьогодні будівельна галузь не працює», – констатував заступник волинського губернатора. Тому на нараді розглядали питання інвентаризації у кожній області недобудованих житлових будинків, зведення яких ініціювались через державні програми. Після цього у Києві будуть шукати шляхи фінансування завершення цих робіт.
 
«Дуже надіємось, що таки вдасться відновити роботи будівельних організацій», – висловив сподівання Василь Дмитрук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Економ Показати IP 27 Січня 2009 19:05
Наразі найгірша ситуація щодо недобудов у підприємств "Західпромбуд" (район "там-таму") та "Глорія-буд,Волиньзахідіндустрія" (житловий комплекс "Рідний дім",черга №3).Непогано б було щоб п.Дмитрук особисто ознайомився із горе-ситуацією на цих об'єктах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus