USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Минулоріч у Луцьку видали 55 дозволів на будівельні роботи

19 Лютого 2020 12:31
Минулого року відділу державного архітектурно-будівельного контролю видав 55 дозволів на виконання будівельних робіт у Луцьку.

Про це йшлося 19 лютого під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд виконкому винесли проєкт рішення про результати роботи відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради за підсумками 2019 року.

Як розповів керівник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Владислав Троць, минулого року відділ отримав п’ять повідомлень про початок виконання підготовчих робіт, 228 повідомлень пропочаток виконання будівельних робіт, 145 декларацій про готовність до експлуатації об’єкта, 186 декларацій про готовність до експлуатації самочинно збудованого об’єкта.

Читайте також: «Ніякого будівництва там не буде», – Недопад про ділянку на Ковельській

Водночас було видано 55 дозволів на виконання будівельних робіт, 36 сертифікатів про готовність об’єкта до експлуатації. Відмовлено у видачі дозволів чи сертифікатів було 35 разів.

Окрім того, працівники відділу упродовж минулого року здійснили 52 позапланові перевірки, під час яких на 29 об’єктах будівництва було виявлено

порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил. За результатами проведених перевірок винні особи були притягнуті до відповідальності.

Переважна кількість правопорушень на об’єктах будівництва стосується факту самочинного будівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus