USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шахрайство у Луцьку: чоловік продавав «дешеве» пальне

11 Лютого 2015 14:58
Лучанин продавав примарні талони на пальне. Спритник підходив до власників автівок і пропонував дешевий бензин. При цьому пропонував лише великі партії вартістю кілька тисяч гривень. У результаті довірливий лучанин потрапив на гачок зловмисника. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Чоловік погодився на вигідну пропозицію та привіз у вказане місце сім із половиною тисяч гривень. Спритник взяв гроші та просив чоловіка зачекати, адже із собою талонів у нього не було. Шахрай зайшов до під’їзду багатоповерхівки і… не повернувся. Обіцяних талонів ошуканий так і не дочекався, тож йому довелося звернутися за допомогою до правоохоронців.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, оперативники встановили особу 49-річного зловмисника.

Зі слів затриманого, на таку хитку стежку його підштовхнуло скрутне матеріальне становище. Взявши гроші за примарне пальне, чекав у під’їзді, доки постраждалий не піде. Коли ж ошуканий від’їхав, спокійно попрямував додому.

- Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Спритнику загрожує покарання - позбавлення волі на строк до трьох років, - повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Ігор Муковоз.

Тож, правоохоронці радять: варто пам’ятати, що надмірна довірливість лише на руку ошуканцям. Але, якщо ви чи ваші знайомі стали жертвою шахраїв прохання одразу телефонувати у міліцію.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гандзюк Показати IP 11 Лютого 2015 23:35
Знов Леонід Захарович взявся за старе, ой скільки можна вже з тими талонами людей обманювати.
Chezzare Показати IP 29 Жовтня 2019 10:46
І знову він взявся за старе....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus