USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Серед загиблих та постраждалих у ДТП в Туреччині українців немає, - МЗС

13 Травня 2017 21:21
З гірської дороги в Туреччині зірвався туристичний автобус. ЗМІ повідомляють, що пасажирами були переважно жінки та діти.

За повідомленнями місцевої влади, загинуло щонайменше 23 особи, усі турецькі громадяни, ще 11 - у критичному стані через отримані поранення. Загалом в автобусі було близько 40 людей, повідомляє Німецька Хвиля з посиланням на інформаційну агенцію dpa.

Причини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються. Повідомляється, що автобус прямував з Ізміра до Мармариса та зірвався з крутого схилу після того, як пробив огородження траси. Після падіння з висоти близько 15 метрів автобус врізався в іншу машину на дорозі-серпантині. Губернатор провінції Мугла, де сталася аварія, Амір Чичек допустив, що в транспортного засобу відмовили гальма.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, на борту автобусу серед пасажирів могли бути виключно жінки та діти, які начебто їхали святкувати на вихідні День матері. Департамент консульської служби українського МЗС у мікроблозі Twitter зазначив, що за наявними даними серед постраждалих укранців немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus