USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП в Туреччині постраждали 5 українців: МЗС повідомило подробиці

25 Жовтня 2019 13:55
У Міністерстві закордонних справ України уточнили, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Туреччині постраждали п’ятеро громадян України, а не десятеро, як повідомлялося раніше.

Про це у коментарі УНІАН сказав директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

За його словами, невідповідність даних пояснюється тим, що попередню інформацію було отримано від турецьких лікарень, які чітко повідомили про десятьох громадян України. «Наш консул уточнив інформацію, отримав відповідні документальні підтвердження... Виписано троє громадян України, в лікарнях залишаються, відповідно, двоє», – заявив Погорельцев.

«Є таке уточнення, що, відповідно до інформації туристичної компанії «Одеон Тур», в автобусі, який зазнав аварії, всього перебували 12 осіб – це два водія (громадяни Туреччини), гід, четверо громадян Російської Федерації і п’ятеро українців», – сказав Погорельцев.

При цьому, повідомив він, двоє українських громадян перебувають у лікарнях, зокрема жінка – в лікарні міста Памуккале, чоловік – у лікарні міста Денізлі.

«У жінки був перелом колінної чашечки, відбулася опреація, загрози життю немає, ситуація під контролем. І чоловік зазнав травми печінки, відбулася операція», – додав Погорельцев.

Раніше у МЗС заявили, що у Туреччині 24 жовтня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в селищі Асіпаям (провінція Денізлі) за участю пасажирського мікроавтобуса і трактора постраждали 10 громадян України. Спочатку в МЗС повідомили, що нібито шістьох українців відпустили з лікарні одразу після огляду, ще четверо залишалися на лікуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus