USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Детективи та аналітики бюро економічної безпеки розпочали роботу на Волині

6 Листопада 2022 07:12
На посади детективів та аналітиків Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області призначено сім співробітників.

З 4 листопада Відділ детективів і Відділ аналізу інформації та управління ризиками розпочали роботу. Йдеться про трьох старших детективів, двох детективів та двох старших аналітиків.

Раніше конкурсна комісія Територіального управління БЕБ у Волинській області завершила перший відбір детективів та аналітиків на зайняття вакантних посад гласних штатних працівників. Відбір фахівців проходив у кілька етапів: кандидати складали іспит на знання загального та спеціального законодавства, проходили психологічне тестування, поліграф (за згодою) та співбесіду з членами Конкурсної комісії.

«Ми вже завершили перший конкурсний відбір аналітиків та детективів. Семеро фахівців призначено на відповідні посади, вони починають виконання службових обов’язків. Конкурс виграли фахівці високого рівня без корупційних бекґраундів. Роботи багато, але ми налаштовані продемонструвати високі результати вже найближчим часом», – розповів керівник ТУ БЕБ у Волинській області Ярослав Войтович.

За його словами, робота нової команди базуватиметься на врахуванні специфіки регіону.

«Сама по собі Волинська область має унікальне територіальне розташування. Залишаючись у глибокому тилу на кордоні з Польщею, саме Волинь концентрує потенційну небезпеку стати новою лінією фронту у випадку вступу у воєнні дії білорусі як союзника рф. Працюватимемо у важких умовах соціальної напруги. А втім, перед нами стоять направду важливі завдання», – розповів керівник Територіального управління.

Головні завдання роботи ТУ БЕБ у Волинській області:

- виявлення ризиків і загроз економічній безпеці держави, напрацювання способів їх мінімізації та усунення;

- забезпечення економічної безпеки держави шляхом запобігання, виявлення, припинення, розслідування кримінальних правопорушень, що посягають на функціонування економіки держави;

- збирання та аналіз інформації про правопорушення, що впливають на економічну безпеку держави, та визначення способів запобігання їх виникненню в майбутньому;

- планування заходів у сфері протидії кримінальним правопорушенням, віднесеним законом до його підслідності;

- виявлення та розслідування правопорушень, пов’язаних з отриманням та використанням міжнародної технічної допомоги.

Нагадаємо, що ТУ БЕБ у Волинській області – одне з шести територіальних управлінь, які наразі розпочинають роботу в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВІРУС Показати IP 6 Листопада 2022 15:09
НУ І СКІЛЬКИ РОЧКІВ ЦИМ АНАЛІТИКАМ І ЧИЇМИ РОДИЧАМИ ВОНИ Є.
Олександр Показати IP 6 Листопада 2022 15:20
ТАК ЦИМ СБУ ЗАЙМАЄТЬСЯ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus