USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Дев’ятеро волинян отримали високі державні нагороди

20 Грудня 2023 09:17
Начальник ОВА Юрій Погуляйко зустрівся та вручив державні відзнаки волонтерам, педагогу та донорам крові.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено 20-річного тракториста підприємства «Луцькспецкомунтранс» Олександра Гороховського. Хлопець їздив на Херсонщину, аби допомогти місцевим жителям ліквідовувати наслідки підриву Каховської ГЕС.

Почесне звання «Заслужений донор України» надано волинянам Михайлу Вовчуку та Олегу Парію. А Заслуженим вчителем України стала учителька Луцького ліцею №9 Оксана Мала. Відповідний Указ підписав Глава держави напередодні професійного свята освітян, аби відзначити найкращих.
Читати ще: П'ятеро волинян стали «Заслуженими донорами України»

Крім того, Юрій Погуляйко вручив відзнаку Президента України «Золоте серце» волонтеру, директору благодійного фонду «Доброта» Андрію Микитину за допомогу нашим військовим.
На жаль, не всі змогли приїхати до Луцька, тому нагороди передали ще чотирьом краянам. Медалі «За працю і звитягу» невдовзі одержать водії місцевої пожежної охорони комунальної установи «Центр безпеки громадян Камінь-Каширської міської ради» Вадим Коніщук з села Брониця та Сергій Склезь із села Воєгоща.
Також почесне звання «Заслужений донор України» надано Валентину Крючкову та Петру Томчуку.

«Вітаю кожного із заслуженою нагородою, бажаю міцного здоров’я та Перемоги», – зазначив начальник Волинської ОВА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свідок Показати IP 22 Грудня 2023 08:09
У нас заслуженим вчителем раптом став ярий подвижник януковича... Який міняє шаріики, партії, шукаючи вигоди, і назви закладу освіти змінює, щоб всидіти 25 літ в кріслі директора. Чинить мобінг на педагогів з дітьми інвалідами, ненавидить українську, а в компанії своїх, в спецкабінеті лунає російська та плітки.. Просто сам себе і призначив ... То! навіщо нам такі директори, ще й заслужені?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus