USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Деякі голови райрад – козачки при головах РДА, – Анатолій Грицюк

23 Жовтня 2008 12:01
Під час координаційної ради при голові облради керівник найвищого представницького органу краю висловив незадоволення роботою голів деяких райрад. Про це 23 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
При розгляді усіх питань порядку денного координаційної ради при голові облради в Анатолія Грицюка виникали претензії до якості роботи керівників кількох райрад Волині. «Деякі голови райрад – козачки при головах РДА», – охарактеризував пан Грицюк їхню діяльність. Щоправда, не став виносити на загал, хто працює найгірше, а пообіцяв поговорити із кожним із них особисто. Однак, заслуховуючи доповідачів із певних питань, пропонував їм назвати тих, хто безвідповідальний, «щоб Волинь знала своїх героїв».
За словами голови олбради, проблема криється у виконавській дисципліні голів райрад і їхній порядності як керівників. «Давайте працювати по-дорослому. Вважаєте, що посадили вас на трон, можете приїхати, посидіти, в носі поколупатися і нічого не робити», – обурювався пан Грицюк. Він нагадав, що деякі очільники райрад не тільки не проявляють ініціативи у вирішенні щоденних проблем своїх громад , а й навіть не виконують поставлених завдань. «А за вами – від 24 до 56 тисяч населення», – уточнив він.
На переконання пана Грицюка, ці «бєздєльнікі вищого пілотажу» заважають роботі влади в цілому як цілісного організму. А в результаті недопрацювань на місцях критика сиплеться, зокрема, і на діяльність уряду (необ’єктивна, вважає пан Грицюк), і на Президента (що, наголосив він, цілком заслужено).
«Я не можу дякувати за працю, коли це не так», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вінстон Показати IP 23 Жовтня 2008 15:23
Цікаво, а сам Грицюк не длубається у носі? Чи може є ще цікавіші місця для цього діла??? Що зробленно особисто ним за останні 9 місяців поточного року? Я знаю! Гнати на Шибу та Загреву! Ото вся робота!
Кирильчук Показати IP 23 Жовтня 2008 15:44
Кожен судить по собі.
Бют-інфікований Показати IP 23 Жовтня 2008 15:54
А сам Грицюк - козачок при Волинському Брєжнєві - нардепі Кирильчуку
Ківерчанин Показати IP 23 Жовтня 2008 16:38
Їдуть у машині Карпук з Бондарем. Бондар питає Карпука: - Якщо ми зараз попадемо в аварію і розіб'ємося, в якій партії більше сумуватимуть: в Єдиному центрі чи в Нашій Україні? - В БЮті, каже Карпук. - А чому?, - не розуміє Бондар. Бо з нами немає Грицюка і Кирильчука!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus