USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Діаспора із США відправила в Україну медобладнання

12 Листопада 2014 09:14
Діаспора із США відправила в Україну медобладнання. Допомога надійшла з Клівленда, де зараз лікується волинянин Володимир Мовчан. Про це інформує Ковельський центр допомоги 51 бригаді.

Нагадаємо, волинські волонтери допомогли відправити на лікування та реабілітація Володимира Мовчана, який отримав поранення на Майдані 20 лютого.

"В Україну відправили перший контейнер з медичним обладнанням! Асоціація Клівленд Майдан працювала над цим проектом декілька місяців. І сьогодні всі з полегшенням зітхнули – мети досягнули! Ці речі направлені в шпиталі, де лікують поранених на війні. Вони ризикували своїм життям, щоб захистити рідну землю від нашестя кремлівських окупантів і забезпечити нас і майбутні покоління мирним, щасливим життям. Зараз вони, наші любі Герої, лежать безпомічні, терплять страшенні болі і мріють про яскраве, голубе, мирне небо над мальовничими українськими просторами. Багато з них вже ніколи не зможе бути фізично активним, утримувати свою родину, розділяти радість з дітками, з дружиною, з коханою, потішати стареньких батьків,- вони стали інвалідами. Все що могли віддати на благо своєї Батьківщини, віддали. Тепер естафета передана нам з вами", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтерів, наша Асоціація Клівленд Майдан прикладає максимум зусиль, щоб надати хоч якусь підтримку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
нео Показати IP 12 Листопада 2014 12:07
росіяни новоросіі вже декілька конвоів гуманітарних по сотні камазів кожен відправили, а тут сенсація, аж один контейнер. Украіна це европа, тільки чхала европа на Украіну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus