USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Діди Морози на лижах і сноубордах підкоряли Буковель. ВІДЕО

18 Грудня 2012 10:11
У Буковель на останнє тренування перед новорічними святами з усієї України з'їхалися майже півтори сотні Дідів Морозів.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

На професійному фестивалі казкові дідугани змагатимуться на талант, шарм і навіть на фізичну силу. Своїх оленів та санки Діди Морози позалишали вдома, а фестивалити на гірськолижний Буковель приїхали, як і належить, на лижах та сноубородах. Ті ж, хто досі не вмів кататися, вчилися спеціально.

Окрім катання та традиційного хороводу Діди Морози взяли майстер-клас із сучасного «дансу». На фестивалі навіть ялинку прикрасили небанально.

Замість звичних гірлянд та іграшок тут були бублики, цукерки, цибуля та часник. Саме так колись прикрашали на Прикарпатті новорічне дерево - для гарного врожаю, а на Буковелі ж – аби сніг «вродився».

На курорті кажуть, що приймати Дідів Морозів їм дуже почесно. «Тут – гірськолижний курорт, сніг. Почав тут свій маршрут в Буковелі і йде в інші оселі. Звичайно, вірю в Діда Мороза. Як в дитинстві повірив, і це залишається на все життя. І наші діти вірять в Діда Мороза, вірять, що в житті є дива», - зазначив директор туристичного комплексу «Буковель» Олександр Шевченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
miassol Показати IP 18 Грудня 2012 10:16
ухх =)))) я теж брала участь у майстер-класі по сучасному дансу ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus