USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

«Дія» оновила сертифікат для авторизації: як увійти до застосунку

16 Грудня 2021 11:37
«Дія» оновила сертифікат для авторизації. Застосунок переходить на нову кваліфіковану електронну печатку Мінцифри, яка потрібна для входу.

Про це повідомили у Телеграм-каналі «Дії».

Як зазначається, увійти до «Дії» можна за допомогою BankID НБУ, обравши банк, у якому маєте рахунок. Для захисту даних український електронний сервіс державних послуг використовує кваліфіковану електронну печатку Мінцифри.

Банки перевіряють цю печатку та передають дані до «Дії».

«Це дозволяє нам визначити користувача та підтягнути документи. Сьогодні від 8:00 ми переходимо на нову кваліфіковану електронну печатку. Банки в процесі оновлення», – сказано в повідомленні.

У «Дії» додали, якщо під час авторизації банк видає помилку, слід скористатися іншим засобом авторизації.

«Наприклад, увійдіть за допомогою NFC у вашому закордонному або ID-картці. Усі банки попереджені, тож найближчим часом все працюватиме у звичайному режимі», – попередили у «Дії».

Нагадаємо, 13 грудня стартувало тестування проєкту «єПідтримка», за допомогою якого вакциновані українці зможуть отримати через застосунок «Дія» 1000 гривень матеріальної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus