USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Діяльність ДКП «Луцьктепло» хочуть перевірити депутати

17 Грудня 2015 17:30
Створити тимчасову контрольну комісію з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» пропонують у міськраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 17 грудня.

Як розповів член комісії Ігор Поліщук, 13 листопада надійшло звернення від трудового колективу підприємства з підписом голови первинної профспілкової організації та ініціативної групи з проханням створити тимчасову контрольну комісію, яка б вивчила проблеми в діяльності підприємства, розібралася б у недоцільному, на думку колективу, витрачанні коштів протягом 2011-2015 років керівництвом підприємства, безпідставної оренди автотранспорту преміям-класу, закордонних відряджень тощо.

Зі слів депутата, ситуація на ДКП «Луцьктепло» вкрай критична, місто протягом чотирьох місяців цього року лишалося без постачання гарячої води, в діяльності підприємства було багато проблем, які мають як об’єктивні, так і суб’єктивні причини – махінації та різноманітні зловживання, про які працівники вже неодноразово заявляли у сесійній залі міськради та на зборах трудового колективу.

Порушення стануть предметом дослідження комісії. Ігор Поліщук повідомив, що у депутатів фракції УКРОП є висновок Держфінінспекції, яка здійснювала перевірки на підприємстві, а також аудиторський висновок щодо фінансово-економічної діяльності за 2011-2013 роки. Він нагадав, що подібний проект рішення за минулої каденції вносила фракція ВО «Свобода», але його не підтримали – не голосував і тогочасний виконувач обов'язків директора підприємства Артур Василевський, який був депутатом міськради.

Комісія працюватиме з наявними документами та, можливо, витребує додаткові та напрацює рекомендації, проект рішення чи звернення до правоохоронних органів, якщо це буде необхідно.

Члени комісії одностайно підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЮРА Показати IP 17 Грудня 2015 18:41
СКОРО ПРИЙДЕ ДИРЕКТОРОМ СОКОЛОВСЬКА ТО БУДЕТЕ ПЛАКАТИ ОТО ЗРОБЕ ПОРЯДОК.
Нікітас Показати IP 17 Грудня 2015 20:14
Соколовська преться на Луцьктепло, бо надіється на подальші покоси грошви, але там вже все до неї вигрібли попереднікі, в тому числі і Дубняк, так що нічого доброго там нема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus