USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Діяльність КП «Ласка» просять перевірити

30 Березня 2017 10:49
Чимало скарг на діяльність КП «Ласка» мали б привернути увагу міської влади, та цього в Луцьку не зробили.

Про це стало відомо під час засідання 21 чергової сесії Луцької міськради 29 березня.

Так, депутат Олександр Кравченко у своєму запиті звернув увагу на діяльність КП «Ласка». Він пояснив: лучани підготували петицію «Заборонити КП «Ласка» привозити безпритульних собак з інших міст», яка набрала необхідну кількість голосів. Проте жодної перевірки діяльності комунального підприємства контролюючі органи не провели, а відповідь по суті петиції надала сама керівник підприємства Дана Новарчук.

«Тотальна антисанітарія, відсутність документації, ухилення від ветпротоколів стосовно почерговості процедур, зниклі та померлі тварини. І це не увесь перелік «аспектів розвитку» КП «Ласка», як це активно позиціонує пані Новарчук. Прошу вжити заходів з вирішення цього питання», - попросив він у запиті.

Колеги запит депутата підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Люблю тварин Показати IP 30 Березня 2017 12:32
Проблеми безумовно там є, але що ми всі такі розумні зробили для того, щоб допомогти притулку? А Олександр Кравченко не бажає стати волонтером? Може б прийшов почистив пару кліток ? Говорити можна багато, а от реально допомогти нуль. Звичайно зрозуміло, що далеко не кожен туди піде працювати і зарплатня у працівників не депутатська. Умови праці не найкращі, а це залежить від фінансування. Таке враження, що "Ласка" існує лише за рахунок небайдужих. На весь притулок один ветлікар, це жесть, то йому там жити треба, щоб встигнути все. А на рахунок померлих тварин, то мені здається, що тварини, як і всі земні істоти не безсмертні і теж хворіють і буває хворобами невиліковними. Я б вашу увагу звернула на ветлікарні, зокрема по вул. Франка і особисто на лікаря Михайла, який не лічить, а калічить тих нещасних тварин і бере за те гроші.
Просимо Показати IP 30 Березня 2017 13:59
Просимо звільнити керівника підприємства Дану Наварчук, та призначити на цю посаду Вероніку Федосову-Цибульську. ( бу-га-га ))) )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus