USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Діловодство у луцькій медицині задовільне, але не зовсім?

23 Червня 2009 16:06
Перевірка стану ведення діловодства у комунальних лікувально-профілактичних закладах Луцька виявила як позитиви, так і низку недоліків. Про це йшлося під час засідання колегії з розгляду питання «Про стан діловодства у міських лікувально-профілактичних закладах», – 23 червня інформує репортер «Волинських Новин».
 
На початку колегії оприлюднили детальну інформацію щодо стану роботи з документами у кожному луцькому медзакладі. Серед виявлених недоліків – відсутність власних інструкцій з питань діловодства, невчасна відповідь на лист управління охорони здоров’я ОДА, веденя номенклатури за старим зразком. За результатами перевірки були дані рекомендації усунути виявлені недоліки.
 
За словами начальника управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федора Кошеля, необхідно розробити систему контролю документів у закладах охорони здоров’я Луцька. Пан Кошель порадив ретельніше підходити до ведення документації, оскільки  «за будь-який протермінований папірець можна отримати стягнення». Крім того, головний луцький медик порадив відправити спеціалістів з медзакладів на курси діловодства. Загалом стан веденя роботи з документами у луцьких комунальних лікувально-профілактичних закладах визнали задовільним. Хоча, на думку Федора Кошеля, в окремих закладах його можна визнати недостатнім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus