USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дістала яма на дорозі, годі матюкатися,- Андрій Осіпов. ФОТО

10 Вересня 2013 17:11
15 мільйонів гривень потрібно витрачати щороку на ремонт доріг. У міському бюджеті є такі кошти, утім, влада не надто переймається «дорожніми» питаннями.

Про це заявив депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов під час прес-конференції про підсумки роботи ГО «Луцькі дороги», що відбулася сьогодні, 10 вересня, у приміщенні коворкінг-центру «Репортер».



ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНИ БЕРУТЬ НА КОНТРОЛЬ СТАН МІСЬКИХ ДОРІГ. ФОТО


Зі слів посадовця, громадська організація займається темою дорожнього покриття у місті уже протягом двох місяців. За цей час активісти задокументували близько 200 пошкоджень.

«Оскільки посадовці Луцька не надто квапляться самостійно знаходити ці ями, ми їм в цьому допомагаємо. Після вивчення нормативів, ми з’ясували, що люди не знають, хто відповідає за стан доріг і до кого звертатися з цього приводу», - зауважив Андрій Осіпов.



Також керівник ГО «Луцькі дороги» показав усім присутнім нормативні акти про строки усунення пошкоджень дорожнього покриття. Так, згідно діючого Законодавства, зруйновані кришки люків та решітки потрібно замінити протягом доби, а усунути недоліки на магістральних вулицях міського та місцевого значення – за 5 та 7 діб відповідно.



«Якщо протягом зазначеного часу реакції на скарги не буде - ми подамо до суду. Краще, щоб до відповідальності притягнули конкретну людину, ніж постраждає хтось інший», - наголошує Андрій Осіпов.

Як пояснив посадовець, 15 мільйонів гривень – гарантія «спокою та порядку» на дорогах протягом 10 років.

«Як для десятиліття, це не такі вже й великі кошти», - вважає громадський діяч.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сергій Показати IP 10 Вересня 2013 17:52
Почніть з моста на Рованці. Це територія міста.
Експерт Показати IP 10 Вересня 2013 20:36
Цирк поїхав а клоун осіпов залишився
Наталя Показати IP 10 Вересня 2013 20:58
Чітко й доступно. Сильна ініціатива.
Бессервіссер Показати IP 10 Вересня 2013 21:04
Осіпову потрібно фейс відфотожопити в сторону схуднення, а решта все по ділу. (Народ не любить жирних котів.)
Ляшко Показати IP 10 Вересня 2013 22:40
Це мій колега і блиський мені хлопчик.
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2013 23:35
От тут пишуть чітко і доступно, а я щось не зрозумів, що побачивши яму треба тепер звертатись до цієї ГО? А де координати тоді? От вам перша яма: навпроти ТАМ-ТАМу, проти зупинки 2 полоса - скоро буде провалля - там маленька ямка, але глибока і навколо неї просідає асфальт. Боріться, поки в неї маршрутка не нирнула з пасажирами!
луцьк Показати IP 11 Вересня 2013 12:17
міст на Рванцях реально обличчя дорожників- закрили половину і ніхто нічого не робить - ходять місяцями два дядька по перекритому мосту і імітують роботу . У мене питання - нащо закрили міст якщо робити його ніхто не збирається.от ГО і дайте новий репортаж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus