USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Дітей в мене не буде»: у Мелітополі 27-річна жінка звинувачує лікарку, що вчасно не діагностувала рак

4 Лютого 2022 16:13
У Мелітополі Запорізької області у 27-річної жінки вчасно не виявили рак, через це пішли метастази. Жінці зробили операцію, видалили органи малого тазу і тепер вона не зможе мати дітей, про яких вони з чоловіком мріяли.

Своєю історію жителька Мелітополя поділилася в соцмережах, пише ТСН.

«Мені 27 років. Я не народжувала. Планували з чоловіком першу дитину. Готувала організм до вагітності. Нічого не виходило. За півтора року лікарка тричі мене госпіталізувала і ставила діагноз «апоплексія яйників». Робила купу УЗД, здавала купу аналізів і тільки через 1,5 року лікування вона сказала здати аналізи на рак, прийшли результати S100. Вона сказала: «Все нормально» і дала направлення в онкодиспансер Запоріжжя. Говорить: «Там тобі зроблять маленьку лапароскопію». В результаті, в мене рак», – розповідає жінка.

За її словами, у неї діагностували 3 стадію раку, а метастази пішли навіть у шлунок.

«Мені зробили полосну важку операцію. Лікарі сказали, що за 2 місяці рятувати не було б кого. Попереду довге і серйозне лікування. Дітей в мене не буде, видалили усі органи», – говорить дівчина.

Вона звинуватила лікарку у халатності і в тому, що позбавила її радощів материнства.Натомість у медичному центрі, де працює лікарка-гінекологиня, про яку йде мова,журналістам повідомили, що нарікань збоку пацієнтів на її роботу ніколи не було.

Читати ще: Як запобігти раку: луцькі онкологи розповіли про основні фактори ризику

«Ольга Борисівна в нас працює вже понад 8 років. Скарг на неї з боку пацієнтів ніколи не було», – розповіли у медичному центрі.

Нагадаємо, що реанімації Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні, де помер дворічний Давид, спалахнув скандал. Батьки хлопчика розповіли, як сталося трагедія, вони у смерті дитини звинувачують медиків, які нібито невчасно надали допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus