USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Дітей Волині захищатимуть від Інтернету?

11 Листопада 2013 08:00
Про контроль за мережею Інтернет у Луцьку 10 листопада повідомив Уповноважений Президента України з питань дитини Юрій Павленко, – інформує «Волинська правда».
Зі слів столичного гостя, зараз формується робоча група, яка займатиметься розробкою закону з питань захисту дітей від окремого контенту в Інтернеті. Про це Павленко повідомив після репліки митрополита Михаїла, зі слів якого наразі реклама по телебаченню негативно впливає та світогляд підростаючого покоління українців.
Також Павленко сказав, що захисту дітей від негативного контенту в Інтернеті мають сприяти і самі батьки. Уповноважений Президента наголосив на необхідності заборони продажу алкоголю, пива та цигарок в малих архітектурних формах (кіосках). «Повна заборона», – наголосив держслужбовець та додав, що такі товари мають продаватися лише у супермаркетах, де є контроль за їх реалізацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus