USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Фронт змін» розважав дітей з Рожищенського притулку

11 Жовтня 2011 10:45
Вісімнадцять вихованців Рожищенського притулку для неповнолітніх приїхали до Луцька, аби прогулятися у стінах замку Любарта, побувати на екскурсії в музеї бойової техніки та подивитися мультфільм у форматі 3D.

Свято для дітлахів 10 жовтня організували активісти-лучани В’ячеслав Франчко, Наталя Плюта, Андрій Кот, учасники молодіжної громадської організації «Ми плюс» та партії «Фронт Змін».

Програма відпочинку для дітей була насиченою та різноманітною.
До Луцька приїхали діти різного віку, починаючи від першокласників і закінчуючи підлітками. Судячи з їхніх відгуків, організаторам виконати поставлене завдання вдалося.

Вихованці притулку побували на екскурсії в замку Любарта, дізналися більше про книгодрукування в музеї книги, подивилися краєвиди Луцька з мурів замку Любарта.

Особливе захоплення хлопчиків викликала екскурсія до Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки. Адже тут можна не лише подивитися на експонати, а й відчути себе льотчиком або танкістом, залізши у кабіну бойової техніки.

У перервах між розвагами пригощали дітей піцерія «Фелічіта» та бістро «Чікет Хата». Долучився до благодійної акції й розважальний комплекс «Адреналін», де діти змогли переглянути мультфільм у форматі 3D та побавитися у гральному містечку. Для більшості перегляд фільму у тривимірному форматі був першим, тому і вражень було багато.

«Сьогодні дуже гарний день, для мене він останній в притулку. Завтра вже мене відправляють в інтернат в Люблинець. Мені дуже сподобалося сьогоднішня екскурсія по музеях. Музей воєнної техніки – там дуже захопливо, гарне старовинне оздоблення в замку, і у «Фелічіті» гарно відпочили. В Луцьку я перший раз. Мені дуже сподобалося це місто. Хотіла би ще побувати багато де, але наступного разу вже», - розповідає вихованка притулку Юлія.

Член ради партії «Фронт змін» Валерій Міщук каже, що це не остання акція. Наступного разу для дітей з цього ж притулку чи іншого подібного закладу Волині планують організувати поїздку до християнських святинь Волині.




























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
cropa Показати IP 11 Жовтня 2011 11:01
"Завтра вже мене відправляють в інтернет"
kamil до cropa Показати IP 11 Жовтня 2011 11:20
та да)))) а хлопці молодці! і хотілося щоб ви приділяли увагу не тільки рожищенському а й іншим.)
Валерій Міщук до kamil Показати IP 11 Жовтня 2011 12:56
можете запропонувати: вихованців яких закладів ми змогли б звозити на екскурсіїї.
анонімус Показати IP 11 Жовтня 2011 11:46
однозначно супер! молодці
Гість Показати IP 11 Жовтня 2011 12:50
Зробили добру справу. Діти з радістю будуть згадувати цей день. Для них це були позитивні (а це дуже важливо) емоції.
Вася Показати IP 11 Жовтня 2011 13:11
Валєра МОЛОДЕЦЬ!
Старожитна бруківка Показати IP 12 Жовтня 2011 12:48
для таких справ непотрібно бути ні громадською організацією ні партією - аби виконувати роботу банальних тур-бюро, чи бюро екскурсій, чи шкільних організаторів. такі справи під-силу 1-2 менеджерам. і вони - ті менеджери - роблять це щодня, не чіпляючи фотосесії у інтернет.Справа,ясно добра, і той валєра таки молодець. давайте тепер діткам в яслях памперси міняти. гасло - "дупки майбутнього"....;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus