USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дітям із соціально незахищених категорій безплатно робитимуть комп’ютерну томографію

13 Вересня 2016 14:28
Благодійний фонд «СТОПРАК» заради попередження та виявлення хвороб у дітей на ранніх стадіях співпрацюватиме з медичною лабораторією у Луцьку.

Про це повідомили у прес-службі Фонду.

Зокрема, з цією метою у діагностичному центрі готові щомісячно безкоштовно обстежувати 10 діток із соціально незахищених категорій у кабінеті мультиспіральної комп’ютерної томографії. Йдеться, зокрема, про дітей-сиріт, напівсиріт, позбавлених батьківського піклування, діток з особливими потребами, з малозабезпечених чи неблагополучних сімей, а також дітей із багатодітних родин. Благодійна ініціатива стартує вже у вересні.

Якщо існує потреба у відповідному медичному обстеженні і є лікарське направлення, необхідно звернутися у благодійний фонд «СТОПРАК». У Фонді можна отримати талон на безкоштовне обстеження у ТОВ «ГЕМО МЕДИКА Луцьк». Лабораторія знаходиться у Луцьку по проспекту Відродження, 30.

Деталі за номером телефону: +380 958900632.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чаушеску Ф.Ю. Показати IP 13 Вересня 2016 14:40
В Україні значить офіційна медицина платна ???
Десять чоловік Показати IP 13 Вересня 2016 16:55
Прикиньте, яка ВЕЛИЧЕЗНА цифра на всю Волинь, враховуючи, що тут кожний другий малозабезпечений, багатодітний і т.д. Дійсно, справжня боротьба з раком!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus