USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дітям з 33-ого мікрорайону влаштували яскравий фестиваль

1 Червня 2018 18:50
Сьогодні у Луцьку відбувся фестиваль «Моє веселкове дитинство», присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Заходи тривали у сквері Героїв Майдану (просп. Соборності, 18).

На головній сцені гостям фестивалю, серед іншого, була представлена театральна програма творчої студії Наталії Журавльової, анімаційна програма від дитячого розважального центру «Кузя», показові виступи та багато іншого.

Для дітей було організовано змістовне дозвілля, і тому фестиваль наситили різними локаціями цей фестиваль. Це й майстер-класи, і психологічні майстерні, і різні інтеграційні розвиткові ігри, які розвивають їхній світогляд.



Дуже великою популярністю серед дітей користується гончар, який навчає такому українському ремеслу діток. Також тут – батут, мильні бульбашки, які можна пускати безкінечно.

«Сьогодні ми поставили собі за мету оживити 33 мікрорайон. Він найбільш густозаселений, дуже багато малечі зростає, а зараз закінчилася школа й розпочалися канікули. Напевно, саме на початку літа підбиваються підсумки творчості дітей, їхніх вмінь, їхніх здібностей. І тому основну увагу на головній сцені ми сконцентрували на тому, чого діти навчилися за рік. Вони мають можливість поділитися своїми талантами, здібностями. Присутні на заході батьки тішаться успіхами своїх дітей», - розповіла начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан.

Організатори впевнені, що це свято дійсно принесе радість для дітей, тому що діти відчувають, що для дорослих вони потрібні, що їм приділяється увагу.

«Це основна мета нашого сьогоднішнього заходу – привернути увагу і суспільства, й громадськості, і батьків власне до дітей», – зазначила Ліна Галан.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus