USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дітям загиблих військових подарували зимову подорож

26 Грудня 2017 17:21
Подорож у зимову казку подарували 32 діткам із Луцька, батьки яких загинули в зоні АТО. Разом із мамами вони побували в Холмі, Замості (Польща), а також Трускавці та Львові.

Прес-конференція, на якій підсумували результати благодійної акції «Зимова подорож у мрію», відбулася 26 грудня в приміщенні ПрАТ «SKF Україна».

Привітав гостей генеральний директор підприємства Володимир Цибульський, який підкреслив, що зустріч вирішили провести саме на території «SKF Україна», аби учасники акції змогли більше дізнатися про діяльність заводу та ознайомилися з його роботою. Із цієї метою увазі дітей і їхніх батьків представили короткі відеоролики про компанію, а пізніше для старших діток провели екскурсію приміщенням заводу.

«Як ви змогли дізнатися з відео, наше підприємство особливе, адже скрізь, де є рух, де є якісь механізми, що здатні рухатися, скрізь потрібні підшипники, котрі ми виробляємо», – сказав Володимир Цибульський.

Так, компанія «SKF», якій цьогоріч «виповнилося» 110 років, має свої представництва, відділи або заводи в 130 країнах світу.

«SKF» не просто поставляє продукцію, а надає знання, озброює світ цими знаннями. У рік ми реалізуємо продукцію на близько 2 мільярда гривень, із яких 350 мільйонів ми сплачуємо державі у вигляді податків. Але як соціально-відповідальна компанія ми виявляємо інтерес не тільки до своїх працівників, а й до місцевої громади, тому приділяємо значну увагу благодійній діяльності. Цьогоріч, наприклад, 1,7 мільйона гривень було скеровано на благодійність», – поділився Володимир Цибульський.
Він також розповів, що співпрацювати з родинами учасників АТО, членами сімей загиблих підприємство розпочало у 2014 році.

«Із багатьма дітками ми зустрічалися перед 1 вересня, допомагали їм збиратися до школи. Потім довго радилися стосовно того, які їм зробити подарунки до дня Святого Миколая, у результаті вирішити закупити путівки», - зазначив директор.

Керівник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан розповіла, що одна група дітей змогла відвідати 20–21 грудня польські міста Холм і Замость, а друга – 23–24 грудня побувала в Трускавці та Львові.

«Ми мали багато змістовних екскурсій і, дійсно, протягом цих днів змогли показати діткам зимову казку, хоча нічого надзвичайного від міст не очікували», – сказала Ліна Галан.
Чи не найбільше вразили діток екскурсія до крейдяних печер у Холмі, відвідування дельфінарію в Трускавці, огляд резиденції Святого Миколая та палацу Снігової королеви в польській Швейцарії.

«Подорож справді була яскрава та чудова. Найбільше мені сподобався цирк у Львові, акробати тримали мене в напрузі до кінця, здивував також ведмедик, який їздив на велосипеді, а також дельфіни, які виробляли різні трюки в дельфінарії в Трускавці», – розказав 13-річний Віталій.
«Кожне місто було цікавим і запам’яталося. У кожному було щось особливе», – додала 17-річна Аліна, яка їздила з групою до Польщі.
Поділилася своїми враженнями від поїздки із 8-річним сином Іллею Інна Вишневська. «Ми мами, які виховують дітей самі, ми намагаємося дати своїм дітям якнайбільше, але на якихось поїздках, враженнях гроші економляться. І організована поїздка відкрила очі на те, що все ж таки дитині потрібні ці враження, тому необхідно більше часу виділяти й їздити разом у мандрівки. Я навіть сама, хоч і доросла, була в захваті від дельфінарію», – зазначила вона.
Насамкінець всі дітки отримали пам’ятні світлини, диски з усіма знімками, зробленими під час подорожі, і солодкі подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 27 Грудня 2017 00:12
Як завжди одні і ті самі обличчя на таких акціях. Де діти інших загиблих лучан?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus